Nema mesta za kompromis kada postane vruće

Nema mesta za kompromis kada postane vruće

Šlem otporan na visoku temperaturu usklađen sa zaštitom za glavu, oči, lice i sluh

Ekstremne temperature, varnice i prskanje metala – to je pravi posao. I to u teškom radnom okruženju. Jednostavno ne možete da pravite kompromis sa bezbednošću i udobnošću na radnom mestu. U preduzeću 3M smo prepoznali zahtevnu prirodu posla koji Vi i Vaša ekipa obavljate svakog dana. Zato smo razvili čitav niz usklađene lične zaštitne opreme koja može da vam ponudi neophodnu bezbednost, udobnost i usklađenost u radnom okruženju.


Komponente i primene • 3M™ G3501 industrijski šlem za bezbednost

  3M™ G3501 industrijski šlem za bezbednost

  Karakteristike proizvoda

  • Moguća rotacija za 180°
  • Raspoloživ sa vešanjem na točkić ili na sigurnosnu čiviju
  • Ima manje od 390 g, uključujući i vešanje na točkić
  • Asortiman sa 6 boja koje možete da izaberete za robnu marku svog preduzeća ili znak prepoznavanja
  • Opcija sa plastičnom ili kožnom znojnicom
  • Raspoloživa traka za bradu sa 3 nivoa podešavanja

 • 3M V5 štitnik 5F-11

  3M V5 štitnik 5F-11

  3M™ štitnik 5F-11 nudi zaštitu od udaraca srednje snage sa najvišim nivoom optičke jasnoće i ima tehnološki premaz koji nudi otpornost na zamagljivanje i ogrebotine. Ovaj proizvod je idealan za primene brušenja.

    • 3M™ V5 zlatni štitnik Visor 5XG-IR5

  3M™ V5 zlatni štitnik Visor 5XG-IR5

  3M™ štitnik 5XG-IR5 je osmišljen sa visokokvalitetnim premazom koji nudi zaštitu od infracrvenog zračenja i toplote koja se širi kada radite u blizini peći i livnice u metalurškoj industriji.

  Raspoloživi sa zatamnjenjem 4-5 da bi zadovoljili potrebe mnogih primena i industrija, ovi štitnici nude i zaštitu od prskanja rastopljenog metala i udaraca srednje snage.

  Idealni su za radnike koji rade sa pećima za upotrebu tokom tapkanja, uzmanja uzorka, sipanja i livenja.

   


 • 3M™ prekrivači protiv prskanja i visoke temperature

  3M™ prekrivači protiv prskanja i visoke temperature

  3M™ prednji prekrivači za šlem FC1-AL i FC1-GR i 3M™ pokrivači za vrat NC1-AL i NC1-GR su osmišljeni za pružanje dodatne zaštite licu koje ih nosi i zaštitnom šlemu.

  Budući da je napravljen od visokokvalitetnog materijala koji odbija toplotno zračenje i/ili koji odbija varnice i prskanje, termičko opterećenje radnika je smanjeno, a životni vek šlema povećan tako što se smanjuje toplotno zračenje, koje dopire do zaštitnog šlema.

  Aerodinamičan dizajn pomaže u sprečavanju smetnje druge opreme tokom upotrebe, a pomoću tehnologije kuke i petlje delovi materijala mogu jednostavno da se zamene kada je potrebno.


 • Rešenja za komunikaciju

  3M™ rešenja za komunikaciju

  3M™ PELTOR™ asortiman nudi čitav niz prilagodljivih rešenja za komunikaciju koja Vam nude najbolju zaštitu sluha dok ste u isto vreme svesni okruženja. Zahvaljujući visokim nivoima zaštite sluha i opcijama koje omogućavaju neposrednu komunikaciju sa kolegama u bučnom okruženju, PELTOR™ ima prave alate koji Vam pomažu da upotpunite svoj sistem zaštite za glavu, oči i lice.