Nova i istaknuta 3M lična zaštitna oprema

Novi i istaknuti proizvodi za ličnu zaštitnu opremu

Proizvodi koji rade naporno koliko i vi.

Nova i istaknuta 3M lična zaštitna oprema

od 3M dobijate samopouzdanje i snagu da zaštitite svoj svet.

3M je na samom vrhu inovacija proizvoda za rešenja za ličnu zaštitnu opremu. Ova stranica predstavlja naše najnovije proizvode i usluge u vezi sa zdravljem i bezbednošću radnika.
 • 3M™ E-A-R™ čepovi za uši koji mogu da se menjaju

  Inovativan i isplativ novi razvojni proizvod iz preduzeća 3M koji nudi zaštitu za sluh sa dva načina rada koji može jednostavno da se prilagodi, tako da odgovara radnom okruženju onoga koji ih nosi
 • 3M™ PELTOR™ ProTac™ III slušalice

  Imate dva dobra razloga za zaštitu svog sluha – vaše uši. Slušalice 3M™ PELTOR™ ProTac™ III sa funkcijom prilagođavanja nivoa u zavisnosti od okruženja pomažu vam da se usredsredite na svoj posao i komunicirate sa kolegama u bučnom okruženju, a da pri tom ne uklonite zaštitu za uši. Stereo povratne informacije omogućavaju vam da čujete i bolje odredite smer alarma, upozoravajućih zvukova ili vozila koja se kreću unazad.

 • 3M™ PELTOR™ WorkTunes™ Pro slušalice

  Nove WorkTunes™ Pro slušalice omogućavaju vam da uključite muziku u svoje radno okruženje. Ukoliko radite u bučnom okruženju, imate sve pravo da izaberete slušalice koje ne samo da štite vaš sluh, nego i ugađaju vašim ušima. Nećete biti neoprezni sa svojim slušalicama ukoliko slušalice nude funkcije koje jedva čekate da koristite. Muzika može da ima takav efekat.

 • 3M™ respiratori za čestice 8825+ i 8835+

  3M™ respiratori za čestice 8825+ i 8835+

  Inovativni zaobljeni oblik osmišljen da bi vam ponudio prilagođenije stavljanje i sigurno zaptivanje. 3M™ respiratori u obliku šolje 8825+ i 8835+ su osmišljeni da bi poboljšali prilagođavanje pojedinačnom obliku i veličini lica osobe koja ga nosi. Sa čvrstom školjkom i oblikom šolje ovi respiratori ispunjavaju specifične uslove testova sakupljanja čestica za respiratore sa maskom za filtriranje i ocenjen je kao EN 149 „R“, što znači da može da se koristi i tokom više smena.

 • 3M™ Aura™ respirator za čestice, serija 9300+

  Postavljanje novih standarda za udobnost i pogodnost. 3M Aura 9300+ respiratori za čestice predstavljaju sledeću generaciju udobne zaštite disajnih organa.

 • 3M™ Filteri sa indikatorom roka upotrebe za organska isparenja, serija 6000i

  Jedinstveni za 3M, ovi inovativni filteri koji su jednostavni za upotrebu imaju indikator roka upotrebe (ESLI), koji korisnicima pomaže pri određivanju kada treba promeniti filter.

 • 3M™ Versaflo™ Turbo sa vazdušnim napajanjem TR-600

  Sa naprednom generacijom tehnologije koju odlikuje vrhunska povećana bezbednost disajnih organa uz vazdušno napajanje, vaša bezbednost se povećala i bolja je nego što je ikada bila.

 • 3M™ Versaflo™ Turbo sa vazdušnim napajanjem TR-603E-ASB za azbestna okruženja

  3M™ Versaflo™ Turbo sa vazdušnim napajanjem TR-603E-ASB za azbestna okruženja

  Osmišljen za zaštitu od azbesta i smanjenje zagađenja u okruženju, TR603E-ASB nudi svu zaštitu koja vam je potrebna.

 • 3M™ Scotchgard™ premaz za sočivo protiv zamagljivanja

  Tehnologija protiv zamagljivanja. Primenjena da pomogne radnicima da jasno i duže vide.

 • G3501 šlem otporan na visoku temperaturu

  Ekstremne temperature, varnice i prskanje metala. Kada imate takav posao, zaista ne smete da pravite kompromis sa bezbednošću i udobnošću na radnom mestu.

 • 3M™ Speedglas™ 9100XXi set sa filterom za automatsko zatamnjivanje

  Gledajte svet u realističnijim bojama i detaljima. Samozatamnjivanje vam pomaže pri zavarivanju i brušenju da vidite krajnji proizvod.

 • 3M™ PELTOR™ taktični čep za uši, TEP-100 EU

  3M™ PELTOR™ taktični čep za uši, TEP-100 EU

  Pomaže vam da sačuvate sluh i poboljšava svest o okruženju i komunikaciju u složenom okruženju.

Pratite nas
Promenite jezik
Република Србија - Српски