Reflektujući materijal

Reflektujući materijal

Učinite svet bezbednijim.

 • Predstavljamo vam 3M™ Scotchlite™ reflektujuće trake i materijale

  Nije zlato sve što sija! Nenadmašan kvalitet i prilagodljivost, jednostavan pristup reflektujućoj odeći koju isporučuju naši partneri. Reflektujuće tkanine, prenosne nalepnice, trake, odeća visoke vidljivosti i poseban reflektujući materijal i boja.


Katalog proizvoda

 • Reflektujuće tkanine
  Reflektujuće tkanine

  Reflektujući materijal – Tkanine su napravljene za upotrebu na zaštitnim odevnim predmetima i na sportskoj i svakodnevnoj odeći. Tkanine fluoroscentne boje služe i za poboljšanje dnevne vidljivosti i vidljivosti u slabom osvetljenju. Scotchlite reflektujući materijal – tkanine se sastoje od izloženih retroreflektujućih sočiva širokog ugla koja su povezana raznim izdrživim podlogama tkanine. Lako se šiju na druge tkanine, a na njih može i da se vezu i štampaju natpisi i amblemi. Tkanine mogu ručno da se seku i režu.

 • Reflektujuće prenosne nalepnice
  Reflektujuće prenosne nalepnice

  3M™ Scotchlite™ reflektujući materijal – prenosne nalepnice su osmišljene za upotrebu na zaštitnim odevnim predmetima i sportskoj i svakodnevnoj odeći. Scotchlite reflektujući materijal – prenosne nalepnice se sastoje od izloženih retroreflektujućih sočiva širokog ugla koja su povezana lepkom koji aktivira toplotu. Idealni su za pretvaranje u ambleme, zakrpe, logotipe i nalepnice u raznim oblicima, veličinama, brojevima i slovima i često se koriste za pravljenje neprekidnih laminiranih ivica i cevi.

 • Reflektujući visoki sjaj
  Reflektujući visoki sjaj

  3M™ Scotchlite™ reflektujući materijal – proizvodi visokog sjaja su osmišljeni za upotrebu na zaštitnim odevnim predmetima i kada se pravilno koriste pomaži pri poboljšanju vidljivosti osobe koja nosi noću ili u uslovima smanjene svetlosti kada je osvetle farovi. Scotchlite reflektujući materijal – proizvodi visokog sjaja se sastoje od visoko retroreflektujućih mikroprizmi koje su napravljene na savitljivoj, sjajnoj polimernoj nalepnici koja je UV stabilizovana.

 • Reflektujuća traka
  Reflektujuća traka

  3M™ Scotchlite™ reflektujući materijal – reflektujuća traka / lepljive nalepnice osetljive na pritisak se sastoje od izloženih retroreflektujućih sočiva širokog ugla koji su povezani lepkom. Jednostavno se primenjuju na krute podloge - jednostavno odstranjuju i zalepljuju. Lepljive nalepnice osetljive na pritisak mogu ručno da se režu, a na njima može i da se štampa. Međutim, ne preporučuje se za odevne predmete koji se peru. Nalepnice za označavanje su lepljive nalepnice osetljive na pritisak sa dodatnim slojem tkanine za upotrebu na šlemovima i krutim površinama.

 • Posebni reflektirajući materijali i boja
  Posebni reflektujući materijali i boja

  3M™ Scotchlite™ reflektujući potrošački proizvodi su osmišljeni za upotrebu na sportskoj i svakodnevnoj odeći za potrošačko tržište. Proizvodi se sastoje od izloženih retroreflektujućih sočiva širokog ugla i dostupni su u obliku prenosnih nalepnica, nalepnica za obuću i kao tkanina. Boje za štampanje su takođe na raspolaganju.

Globalna laboratorija za dizajn

 • Usluge laboratorije svuda u svetu: dizajn za vidljivost

  Usluge laboratorije svuda u svetu: dizajn za vidljivost

  Izmerite učinak vaše reflektujuće odeće pre nego što počnete da proizvodite. 3M™ Scotchlite™ reflektujući materijal je odličan način za projektovanje proizvoda koji poboljšavaju vidljivost onih koji ih nose! Neka naše sposobnosti koje se tiču stručnosti, testiranja, istraživanja i razvoja u oblasti reflektujućih proizvoda rade za Vas. Naša ekipa stručnjaka pomoći će Vam u:

  - izboru proizvoda
  - izmenama dizajna
  - poređenju dizajna
  - testiranju učinka
  - zakonskoj usklađenosti
  - vodiču za postavljanje za vidljivost pod uglom od 360°


Video zapisi


Dodatni izvori

Zašto 3M reflektujući materijal?

 • Tehnologija

  Verujte originalu.

  • 3M™ Scotchlite™ tehnologija reflektujućih materijala nikada nije bila savremenija. Tako na hiljade malih zajedno upakovanih staklenih kuglica reflektuju svetlost nazad na izvor svetlosti.
  • 3M™ Scotchlite™ reflektujući materijal se dokazao kao izuzetan na radnoj i zaštitnoj odeći. Od Vas zavisi kako ćete uključiti 3M™ Scotchlite™ reflektujući materijal u proces proizvodnje Vašeg preduzeća i kako ćete na taj način poboljšati Vaše proizvode visokog kvaliteta.
  • Mi stalno i dugoročno dižemo svest o robnoj marki 3M™ Scotchlite™ i na taj način povećavamo potražnju za radnom i zaštitnom odećom koja ima 3M™ Scotchlite™ reflektujući materijal. Iskoristite snagu robne marke i za komunikaciju. Nudimo aktivnu podršku i obezbeđujemo sve neophodne alate. Ne pravite nikakve kompromise – imajte poverenja u lidera na tržištu i iskoristite saradnju u korist svog preduzeća.
  • ·· Svest o robnoj marki
   ·· Stalan visok kvalitet proizvoda
   ·· Istraživanja i razvoj u SAD-u i Nemačkoj
   ·· Sveobuhvatna stručnost u oblasti radne odeće visoke vidljivosti
   ·· Stručni saveti u vezi sa standardima i propisima
   ·· Iskusne usluge i sveobuhvatne usluge u vezi sa proizvodima

 • Vidljivo rešenje

  Stalnom inovacijom smo plasirali nove proizvode na tržište, uključujući i opcije otpornosti na vatru i pranje.

  Naš asortiman sada obuhvata preko 50 različitih proizvoda, što znači da možemo da ponudimo adekvatan 3M™ Scotchlite™ reflektujući materijal za svaku primenu.


Reflektujući materijal iz preduzeća 3M

Reflektujući materijal 3M™ Scotchlite™ kombinuje prilagodljivost i funkcionalnost na osnovu tehnologije obrnute refleksije. Materijal je lak za održavanje. Postoji mnogo kreativnih načina da ga koristite.

Jednostavno se šije na druge tkanine, a može da se veze ili štampa kao zakrpa i amblem. Materijal može ručno da se seče, izreže, proreže ili odreže.