Kada je bezbednost ugrožena, zamena je presudna

Kada je bezbednost ugrožena, zamena je presudna

VIDI SVE PROIZVODE

3M™ filteri sa indikatorom roka upotrebe za organska isparenja serije 6000i

Ponosno vam predstavljamo 3M™ filtere za organska isparenja sa 3M™ tehnologijom indikatora roka upotrebe. Jedinstveni za 3M, ovi inovativni filteri koji su jednostavni za upotrebu imaju indikator roka upotrebe (ESLI) koji korisnicima pomaže pri određivanju kada treba promeniti filter u odgovarajućim okruženjima.*
 • Jednostavan trakasti indikator
  Jednostavan trakasti indikator

  U odgovarajućim okruženjima*, indikator pomaže korisnicima da odrede kada treba promeniti filter. Nalepnica koja se odlepljuje vam pomaže da zaštitite indikator od prekomernog prskanja i naslaga.

  Pogledajte kako funkcioniše >

 • Optimizujte korišćenje filtera
  Optimizujte korišćenje filtera
  Umesto da primenjujete zajednički raspored menjanja za sve zaposlene, indikator omogućava da zamenite filtere koji se koriste u određenim okruženjima na osnovu pojedinačnih radnih sati, nivoa ispostavljanja, uzoraka disanja i uslova u okruženju.
 • Poverenje u zaštitu
  Poverenje u zaštitu

  3M indikator roka upotrebe može da Vam da dodatni mir uz Vaš trenutni raspored zamene i, u nekim slučajevima, može da zameni trenutnu praksu.

  Da li je indikator adekvatan za moje okruženje? >


 • Korišćenje indikatora

  3M indikator roka upotrebe može da se koristi, tako što će da upotpuni vaš sadašnji raspored zamene. Filtere morate da menjate po normalno raspoređenim intervalima ili kada ESLI to pokaže, šta god nastupi prvo. U nekim slučajevima, možete da koristite ESLI kao primarnu metodu za određivanje zamene filtera, čime zamenjujete svoju sadašnju metodu sa rasporedom. Da biste saznali da li 3M indikator roka upotrebe može da se koristi kao primarna metoda za određivanje rasporeda zamene filtera:

 • 1) Nadgledajte izloženost da biste odredili količinu nivoa izloženosti organskim isparenjima na vašem radnom mestu.

 • 2) Unesite rezultate nadzora u softver Izaberite i Program za rok upotrebe. Ako ESLI ne može da se primeni kao primarna metoda, može da se koristi kao dodatak vašem trenutnom rasporedu za zamenu filtera.


*Pogledajte Uputstva za upotrebu za serije 6000i ili izaberite program za rok upotrebe da biste odredili da li su ovi filteri adekvatni za vaše radno okruženje.


Video zapisi


Informacije o proizvodu