Zaštita za sluh sa dvojnim režimom rada koji se prilagođava vašem okruženju

Zaštita za sluh sa dvojnim režimom rada koji se prilagođava vašem okruženju

3M™ E-A-R™ čepovi za uši koji mogu da se menjaju

Današnja dinamična radna snaga mora da bude veoma fleksibilna. To je pravi izazov za zaposlene zadužene za zdravlje i bezbednost na radu, ali je i izazov za koji je 3M uložio svoju stručnost u oblasti zaštite sluha da bi na njega odgovorio.

Fleksibilnost je ugrađena u nove 3M™ E-A-R™ čepove za uši sa menjanjem zaštite, tako da možete da prebacujete između normalne zaštite sluha i zaštite koja vam nudi veću svesnost o okruženju – što vam omogućava da komunicirate sa kolegama i čujete potencijalne znake za opasnost i upozorenja, kao što je vozilo koje vozi unazad.


 • Optimalna veličina za vaše uši

  Optimalna veličina za vaše uši

  Zahvaljujući patentiranom mekom držaču koji pomaže da čep za uvo ostane na mestu tokom aktivnosti i trima veličinama vrha čepa koji odgovaraju različitim ušnim kanalima, 3M™ E-A-R™ čepovi za uši sa menjanjem zaštite su isplativo rešenje koje savršeno odgovara.

  Ovi čepovi za uši ispunjavaju zahteve EAR-Fit testa, tako da možete da budete sigurni da nudite pravu zaštitu za sluh svojim radnicima u njihovom okruženju.


Izvori

 • Kako funkcionišu?
  Kako funkcionišu?

  Preuzmite ovu brošuru da biste saznali koliko je jednostavno da zamenite režime rada i ostanete zaštićeni od uticaja buke, a da ste pri tom svesni okruženja.

 • Video
  Video

  Saznajte jedinstvene koristi inovativnog ISL filtera, kao i kada treba promeniti režim rada da bi se optimizovala vaša produktivnost.

 • Test spremnosti prijanjanja
  Test spremnosti prijanjanja

  Test prijanjanja eliminiše nagađanja od upravljanja, tako što nalazi ličnu procenu umanjenja zvuka

  Otkrijte 3M™ E-A-Rfit™ sistem validacije za oba uva


Katalog proizvoda

 • 3M™ E-A-R™ čepovi za uši koji mogu da se menjaju
  3M™ E-A-R™ čepovi za uši koji mogu da se menjaju