3M Transport

Tokio, infrastruktura puteva u Japanu
Bezbedniji, brži i lakši način da se svet i dalje kreće
Pregled proizvoda za transportnu industriju

Tržišta transporta

Pokrenuti svet napred

Vazduhom, vodom ili zemljom. Od teretnih brodova do skutera. Mi smo inovatori u efikasnoj izgradnji načina transporta koji su bezbedniji, udobniji, atraktivniji, trajniji i odgovorni prema životnoj sredini. Bez obzira da li idete vozom ili letite na visini od 35,000 stopa. U svetu prevoza možete računati da će vas 3M odvesti dalje.


Saobraćajni proizvodi

Pogledajte proizvode za saobraćaj

 

 • Vetar u leđa koji pokreće svet.

  Gde god da idete i kako god da tamo stižete, vazduhom, vodom ili kopnom, od teretnih brodova do skutera, kroz čitav svet transporta nailazićete na 3M.

  Mi imamo inovativnu ulogu u efikasnoj izgradnji bezbednijih, udobnijih, atraktivnijih, trajnijih i ekološki odgovornijih načina prevoza - bilo da hvatate voz ili letite na 10.000 metara. Od zaštite površine do zaptivaka, rešavanja pitanja akustike i težine - čak i u oblasti provodljivosti i udara — mi u 3M-u uvek istražujemo nove načine da pomognemo proizvođačima, transporterima i putnicima da dostignu svoje ciljeve, uz rešenja kako za projektovanje i redovne poslove, tako i za odredišta.

 


Inovacije na delu

 • Da vam bude toplije. Da spavate bolje. Da vozite bezbednije

  Jedinstveni mikrofiberi u izolacionom hvataču 3M™ Thinsulate™ zagrevaju vazduh unutra i zadržava hladan vazduh napolju, toliko dugo da vozači kamiona na duge pruge mogu noću bolje da spavaju.

 • Smanjuje naprezanje kod konja (i kod vas)

  Zakivke i vijci mogu da stvaraju neudobne vibracije preko prikolice za konje. Ali 3M™ VHB™ traka je dovoljno jaka da drži celu prikolicu i apsorbuje vibracije sa puta radi mirnije vožnje.

 • Da li se poverenje može reflektovati?

  Mi mislimo da može. 3M™ Diamond Grade™ DG3 retro-reflektivna folija daje svetlije i jasnije saobraćajne znakove. Tako vozači ranije i jasnije vide i pravce i upozorenja.

 • Oduzimanje povećava uštedu

  3M™ punioci, 3M™ Scotch-Weld™ lepljive paste i laki polisulfidni zaptivači smanjuju težinu aviona, maksimiziraju efikasnost, minimiziraju troškove i poboljšavaju održivost.

Inovacije na delu


O tržištima transporta za 3M

 • Mi u 3M kompaniji smo stručnjaci u tome da vam pomognemo da spajate tačke na mapi kroz pojednostavljenje proizvoda, bezbednost i sisteme koji funkcionišu besprekorno u međusobnoj sprezi. Od zaptivaka i lepkova do elektronske naplate putarina i sistema navođenja za parkiranje, mi znamo da integrisani sistem pomaže da vaši svakodnevni poslovi teku još besprekornije i bezbednije.