Low Range Shortening Monitor strips provides rapid measurement of free fatty acid content up to 2.5 per cent. The colour marks on the test strip indicate how high the percentage is. This is the ideal process for major fast food chains who always use the same oil and only single fry. The Standard Range Shortening Monitoring is also available and measures free fatty acid content up to 7 per cent.
Hvala vam na interesovanju za 3M. Da bismo vam pomogli da efikasno upravljamo vašim upitom i odgovorimo na njega, ljubazno vas molimo da navedete neke ključne informacije, uključujući vaše kontakt podatke. Podaci koje navedete koristiće se za odgovor na vaš zahtev putem e-pošte ili telefona od strane predstavnika kompanije 3M ili jednog od naših ovlašćenih poslovnih partnera s kojima bismo mogli deliti vaše lične podatke u skladu sa politikom privatnosti kompanije 3M.
Primili smo vašu poruku i sada obrađujemo vaš upit
Neko od naših predstavnika će stupiti sa vama u kontakt putem telefona ili e-pošte