Ortho Perspectives Innova

3M vesti, informacije i studije slučaja iz ortodoncije

Orthodontic Perspectives Innova ulazi u 23. godinu kontinuiranog objavljivanja. Časopis nudi vesti iz industrije i informacije za stručnjake iz područja ortodoncije. U ovom izdanju možete naći radove autora delom sveta, koji prikazuju iskustva u korištenju Clarity™ ADVANCED keramičkih bravica i Incognito™ lingvalnih bravica, 3M™ samoligirajućih bravica i Forsus™ Class II korektora.

Pročitajte vest o jedinstvenom 3M APC™ Flash-Free adhezivu, koji je sada dostupan u 7x7 multisustavu, kako bi se omogućilo lepljenje bez uklanjanja viška lepka. Možete pročitati i vesti o 3M proizvodima, savete za tretmane i pronaći važne datume nadolazećih edukativnih događanja.


Sv. XXIII, br. 2 – globalno izdanje

Preuzmite Innova Magazin(PDF)

Oct-16

 • James Ingebrand, 3M

  U 3M odelu za oralnu negu, najvažnije nam je razumeti kako vam možemo pomoći da uspete, od proizvoda koje za vas razvijamo do usluga koje pružamo.

 • Dr. Chaqués-Asensi

  Poznati kliničar i predavač Dr. Jose Chaqués-Asensi, iz Seville, Španija, podelio je svoje iskustvo s Forsus™ Class II korektorima u intervjuu s 3M-om.

 • Dr. Patrice Pellerin

  Dr. Pellerin pokazuje kako niskoprofilne Clarity™ ADVANCED keramičke bravice mogu smanjiti anksioznost prilikom korišćenja keramičkih bravica za ispravljanje zagriza bez produživanja trajanja tretmana.

 • Dr. Anoop Sondhi

  Dr. Sondhi opisuje efikasne tretmane asimentričnog Class II Div 2 slučaja koristeći SmartClip™ i Clarity™ SL3 bravice te Forsus™ konektore.

 • Dr. Ricardo Moresca

  Dr. Moresca prikazuje poboljšanja u efikasnosti tretmana klase II s Clarity™ SL samoligirajućim bravicama i Forsus™ konektorima u slučaju problema sa zagrizom.

 • Dr. Shin’ichi Narita

  Dr. Narita predstavlja sistem koji omogućuje efikasno ispravljanje distalnog zagriza na početku tretmana koristeći 3M’s pasivne samoligirajuće bravice.

 • Kombinacijom vrhunske estetike i neuporedivih rezultata u estetskom sistemu klase II pacijentima dajemo predivan osmeh tokom tretmana.

 • Istraživanje sprovedeno na ortodontima u Zapadnoj Europi pokazalo je kako je visok kvalitet, estetika i efikasnost Clarity™ ADVANCED keramičkih bravica široko prepoznata.


Nadolazeća 3M edukativna orto događanja i datumi

Zabeležite u svojim kalendarima ove informativne i edukativne događaje od 3M-a.