Program pronađite-doktora

 

 

Registrujte se kako bismo Vas uključili u 3M-ov alat za lociranje ortodontskih ordinacija. Oglasite svoju ordinaciju, povećajte vidljivost i dosegnite pacijente koji su u potrazi za ortodontima. Olakšajte potencijalnim pacijentima da se povežu s Vama putem telefona, e-maila ili društvenih medija.

 

 

Pažljivo pročitajte Uslove pre korišćenja obrasca. 

1. Vaš pristanak. Upisujući lične podatke o Vašoj ordinaciji, pristajete da se isti sakupljaju, koriste i objavljuju na način opisan u 3M "Pronađi-doktora" alatu. Ako ne želite da se Vaši lični podaci sakupljaju, koriste i objavljuju na način opisan u ovim Uslovi, molimo nemojte ispuniti obrazac.

2. Ograničenja prikupljanja, korišćenja i objavljivanja privatnih informacija. 3M prikuplja ove informacije kako bi sastavio popis doktora koji će potencijalni pacijenti zainteresovani za 3M-ove proizvode moći pretraživati. Upisivanjem Vaših ličnih podataka, pristajete da 3M objavi Vaše informacije na vlastitoj web stranici(ama) kako bi ih pacijenti i ostali zainteresovani mogli pretraživati. U sklopu ovog programa, 3M će koristiti podatke u skladu s ovim Uslovima i 3M pravilima o privatnosti..

3.  Pristupanje i uklanjanje privatnih informacija. Možete pregledati, ispravljati i unositi lične informacije tako da kontaktirate 3M putem obrasca.

3M zadržava pravo da ukine pretraživač Pronađi-doktora ili učestvovanje doktora u programu bez prethodne najave. Pošto je ovo besplatan i neobavezan program, 3M se odriče svih jamstava i ne prihvata nikakvu odgovornost vezanu za ovaj program.


Ažuriraj postojeći list find-a-doc

Jeste li već uključeni u naš Pronađi-doktora program? Ako jeste, molimo pošaljite nam poruku sa sadržajem koji želite uneti.


Registracija Find-a-DocSva polja su obavezna osim ako su naznačene kao opciona. Da biste registrovali više od dve lokacije za praksu, molimo da pošaljete dodatne obrasce.


  • Molimo unesite podatke o Vašoj praksi kao što želite da se prikaže na listi

  •  Clarity™ ADVANCED Clear Braces
     Incognito™ Hidden Braces

  • Uključite drugu praksu, ako je primenljivo. Da biste registrovali više od dve lokacije, pošaljite dodatne obrasce.

  • Označite kvadratić, ako dajete svoju saglasnost da dobijate obaveštenja, reklame i informacije o promocijama i ponudama Predstavništvo 3M (East) Srbija i njenih partnerskih kompanija putem e-maila, mail, e-newsletter, telefon, itd. (kako je ovde opisano). Saglasan/a sam da će moje lične podatke obraditi Predstavništvo 3M (East) Srbija i grupacija kompanija u skladu sa politikom privatnosti Politika privatnosti 3M i da će moji lični podaci biti preneti, čuvani i / ili obrađeni od strane 3M-a i sa partnerima treće strane u naše ime, u zemljama izvan Evropske unije, ali uvek pod strogim obavezama poverljivosti i bezbednosti.

  •  Slažem se
  • Pošalji