Program pronađite-doktora

 

 

Registrujte se kako bismo Vas uključili u 3M-ov alat za lociranje ortodontskih ordinacija. Oglasite svoju ordinaciju, povećajte vidljivost i dosegnite pacijente koji su u potrazi za ortodontima. Olakšajte potencijalnim pacijentima da se povežu s Vama putem telefona, e-maila ili društvenih medija.

 

 

Pažljivo pročitajte Uslove pre korišćenja obrasca. 

1. Vaš pristanak. Upisujući lične podatke o Vašoj ordinaciji, pristajete da se isti sakupljaju, koriste i objavljuju na način opisan u 3M "Pronađi-doktora" alatu. Ako ne želite da se Vaši lični podaci sakupljaju, koriste i objavljuju na način opisan u ovim Uslovi, molimo nemojte ispuniti obrazac.

2. Ograničenja prikupljanja, korišćenja i objavljivanja privatnih informacija. 3M prikuplja ove informacije kako bi sastavio popis doktora koji će potencijalni pacijenti zainteresovani za 3M-ove proizvode moći pretraživati. Upisivanjem Vaših ličnih podataka, pristajete da 3M objavi Vaše informacije na vlastitoj web stranici(ama) kako bi ih pacijenti i ostali zainteresovani mogli pretraživati. U sklopu ovog programa, 3M će koristiti podatke u skladu s ovim Uslovima i 3M pravilima o privatnosti..

3.  Pristupanje i uklanjanje privatnih informacija. Možete pregledati, ispravljati i unositi lične informacije tako da kontaktirate 3M putem obrasca.

3M zadržava pravo da ukine pretraživač Pronađi-doktora ili učestvovanje doktora u programu bez prethodne najave. Pošto je ovo besplatan i neobavezan program, 3M se odriče svih jamstava i ne prihvata nikakvu odgovornost vezanu za ovaj program.


Ažuriraj postojeći list find-a-doc

Jeste li već uključeni u naš Pronađi-doktora program? Ako jeste, molimo pošaljite nam poruku sa sadržajem koji želite uneti.


Pošaljite nam poruku

Hvala vam na interesovanju za 3M. Da bismo vam pomogli da efikasno upravljamo vašim upitom i odgovorimo na njega, ljubazno vas molimo da navedete neke ključne informacije, uključujući vaše kontakt podatke. Podaci koje navedete koristiće se za odgovor na vaš zahtev putem e-pošte ili telefona od strane predstavnika kompanije 3M ili jednog od naših ovlašćenih poslovnih partnera s kojima bismo mogli deliti vaše lične podatke u skladu sa politikom privatnosti kompanije 3M.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Slanje poruke

Hvala Vam što ste kontaktirali 3M

Primili smo vašu poruku i sada obrađujemo vaš upit
Neko od naših predstavnika će stupiti sa vama u kontakt putem telefona ili e-pošte

An error occurred.