Više o 3M oralnoj nezi

  • U 3M oralnoj nezi, posvećeni smo promociji doživotnog oralnog zdravlja kroz razvoj inovativnih dentalnih i ortodontskih rešenja koja pomažu u pojednostavljivanju procedura i osiguravaju predvidljive kliničke ishode. Kao dokazani lider u dentalnoj i ortodontskoj industriji kroz istoriju i uz naučni pristup razvoju proizvoda posvećeni smo stvaranju visokokvalitetnih, naprednih proizvoda koji su vam potrebni kako biste stavili osmeh na lica svojih pacijenata.

3M oralna nega

Unapređivanje nauke oralne nege

Proverenim dentalnim i ortodontskim rešenjima promovišemo doživotno oralno zdravlje.

POGLEDAJTE NAŠ KATALOG PROIZVODA

3M rešenja za oralnu negu

  • Kao najinovativnija kompanija u dentalnoj industriji deset uzastopnih godina, 3M kroz svoje proizvode stručnjacima iz dentalne medicine osigurava predvidljivost i kontrolu za optimalne ishode lečenja.

  • Kao lider u ortodontskoj industriji i estetskim rešenjima već više od 60 godina, 3M nudi proizvode koji osiguravaju efikasnost i poboljšavaju iskustvo lečenja za ortodonte i njihove pacijente.


3M resursi za oralnu negu

  • 3M proizvodi za oralnu negu osmišljeni su kako bi stručnjacima iz područja dentalne medicine pomogli u poboljšanju oralnog zdravlja pacijenata.

  • 3M℠ Health Care Academy nudi kontinuirano obrazovanje stručnjacima iz područja dentalne medicine. Ovi stručni treninzi i edukacije posvećeni su produbljivanju vaše stručnosti i poboljšavanju brige za pacijente.

  • 3M u centru svog poslovanja ima nauku bez premca koja nam osigurava jedinstvenu platformu za razvoj proizvoda za promicanje oralnog zdravlja tokom čitavog života.