1. Predstavništvo 3M (East) Srbija
 2. 3M Rudarstvo, vađenje nafte i gasa

3M Rudarstvo, vađenje nafte i gasa

Rafinerija i fabrika hemijskih proizvoda
Duboko kopanje u potrazi za načinima da vaše poslovanje ostane na vrhu
Pregled svih proizvoda za rudarstvo, naftu i gas

Tržišta rudarstva, nafte i gasa

Unapredite produktivnost, zaštitite svoje poslovanje - tako ostajete na čelu

Shvatamo rad u teškim uslovima, u dalekim i neprijatnim područjima. Vađenje rude je u našem DNK. Koristimo svoje veliko znanje i teško stečenu stručnost da uđemo u mnoga inovativna rešenja da bismo vam pomogli da ubrzate napredovanje.

 • Nafta i gas
  • Rudarstvo i metalurgija
   • Nafta i gas
    • Rudarstvo i metalurgija
     • Nafta i gas
      • Rudarstvo i metalurgija

       Proizvodi Rudarstva, nafte i gasa

       Pogledajte sve proizvode rudarstva, nafte i gasa

        

       • Unapređenje produktivnosti, zaštita vašeg poslovanja - tako da ostanete ispred svoje konkurencije.

        Mi razumemo šta znači raditi u teškim uslovima, u nepristupačnim i udaljenim predelima. Vađenje ruda je u našim venama. Mi koristimo veliko poznavanje industrije i posedujemo teško stečena stručna znanja koja nam pomažu da se upustimo u brojna inovativna rešenja i tako pomognemo da se vaš napredak u ovoj oblasti ubrza. Naše znanje iz prve ruke o rudarstvu i izazovima u radu sa naftom i gasom, pomažu nam da izradimo proizvode i usluge koji štite vašu imovinu, radnike, vašu dobit i životnu sredinu u nizu godina koje dolaze: uzmite za primer mikroskopske staklene mehuriće, koji polimersku penu čine tako jakom da može da izdrži razarajući pritisak kakav postoji u naftnim nalazištima duboko u okeanu. Tu spadaju i naši izrazito reflektujući materijali dizajnirani tako da se poboljša vidljivost radnika u zamagljenim uslovima kada se osvetle iz slabijeg izvora. Tu su i naši sistemi za prečišćavanje za amino gas koji obezbeđuje bolju efikasnost uz istovremenu zaštitu opreme za proizvodnju i smanjenje troškova održavanja. Sledeća generacija rudarstva, nafte i gasa je ovde kod nas, a sa 3M možete biti sigurni da ste na čelu kolone.

        

       O tržištima rudarstva, nafte i gasa za 3M

       • Mi u kompaniji 3M smo stručnjaci za ubrzavanje napretka vaše industrije. Pre više od 100 godina, mi smo započeli svoje poslovanje kao rudarsko preduzeće. Danas, pomažemo klijentima da koriste naša stručna znanja u oblasti vađenja ruda, transporta, proizvodnje i bezbednosnih tehnologija za primenu najnovijih dostignuća u rudarstvu i industriji nafte i gasa, svuda u svetu. Uz rešenja za zaštitu na radnom mestu kojima se štite zaposleni, do hidrauličnog frakturisanja, usmerenog bušenja i rafinisanja u petrohemiji, kojima se vaše ulaganje u sredstva maksimalno uvećavaju, pomažemo kompanijama za rudarstvo naftu i gas da svoje resurse iskoriste do kraja.