3M™ lamelasti disk 769F za brušenje varova

Performanse zadovoljavaju vrednost

Napravite prostor u svojoj prodavnici za 3M™ lamelasti disk 769F


NOVI 3M™ lamelasti disk 769F

 • Najnoviji član iz familije lamelastih diskova kompanije 3M stavlja snagu vrhunskih abraziva u Vaše ruke po povoljnoj ceni. 3M™ lamelasti disk 769F ima 3M precizno oblikovanu granulaciju koja obezbeđuje dugi vek trajanja i brže rezanje u odnosu na konvencionalne lamelaste diskove od aluminijum oksida sa cirkonijumom. Zatražite uzorak da biste iskusili ovu nepobedivu kombinaciju performansi i vrednosti koju dobijate.


Lamelasti disk koji ste čekali

Ako ste tragali za neuhvatljivom kombinacijom performansi i vrednosti, smatrajte da je potraga završena. Zahvaljujući snazi 3M precizno oblikovanoj granulaciji, 3M™ lamelasti disk 769F potvrđuje vrednosni okvir bez žrtvovanja performansi.

 • Familija proizvoda 769F

  Zbog 3M precizno oblikovane granulacije i izdržljive podloge od poliestera, 3M™ lamelasti disk 769F traje dugo i podnosi primene od snažnog do visokog pritiska, kao što su obaranje i brušenje ivica ili brušenje vara. Osim toga, ostavlja završni sloj, što ga čini odličnim izborom za primene srednjeg pritiska kao što je mešanje i priprema površine.


Ugrađena prilagodljivost primene

U većini prodavnica, lamelasti diskovi su najsvestraniji abrazivni materijal. 3M™ lamelasti disk 769F pruža svu raznovrsnost koju očekujete od lamelastih diskova – jednostavno se upotrebljava i pokriva širok spektar primena. Ali ima jedna velika razlika: nadmašuje konkurenciju i štedi Vaš budžet.

 • Obaranje metalne ivice pomoću lamelastog diska
  Obaranje ivica

  Kod mnogih lamelastih diskova obaranje ivica može da bude teška operacija. Ali novi 3M™ lamelasti disk 769F spremno prihvata taj izazov. Njegova podloga od poliestera odoleva i u uslovima jakog pritiskanja, a 3M precizno oblikovana granulacija seče kroz metal bez pregrevanja ili gubitka oštrine. Rezultat je savršeno oborena ivica koja je spremna za zavarivanje.

 • Obrada hrapavosti metala pomoću lamelastog diska
  Obrada hrapavosti ivica

  Nakon što je deo isečen, često ostane sa oštrim metalnim grebenima na ivicama. Brzo izvršite obradu hrapavih ivica bez oštećenja delova. 3M precizno oblikovana granulacija koju poseduje 3M™ lamelasti disk 769F sa lakoćom uklanja hrapavost metala i oštre ivice. Ostaće Vam proizvod za rad bez hrapavih neravnina koji je spreman za sledeći korak.

 • Brušenje vara pomoću lamelastog diska
  Brušenje varova

  Za brušenje vara pomoću lamelastog diska potrebna Vam je prava kombinacija minerala i podloge. 3M™ lamelasti disk 769F obezbeđuje tu kombinaciju. 3M precizno oblikovana granulacija brzo seče i dugo traje zato što se prelama u nove oštre tačke. Podloga se ravnomerno troši i stalno se izlaže svež, oštar mineral da bi se sečenje nastavilo.


Potrebna Vam je brzina?
Potrebna Vam je brzina?

Ako Vam je potrebna još veća brzina sečenja, isprobajte abrazive 3M™ Cubitron™ II

SAZNAJTE VIŠE