Primena 3M proizvoda za obradu metala

Pogledajte kako možete da primenite 3M proizvode i da poboljšate proces obrade metala

 • Pripajanje
  Pripajanje

  Napravljen da traje! Od poboljšanja izgleda do unapređenja performansi, upotrebljivosti i kraćeg vremena montaže, 3M rešenja za pripajanje mogu Vam pomoći da plasirate kvalitetnije i konkurentnije proizvode na tržište.

 • Lepljenje
  Lepljenje

  Od poboljšanja izgleda do unapređenja performansi, upotrebljivosti i kraćeg vremena montaže, 3M rešenja za lepljenje mogu Vam pomoći da plasirate kvalitetnije i konkurentnije proizvode na tržište.

 • Prigušivanje
  Prigušivanje

  Tišina je zvuk kvaliteta. Ako su prigušenje vibracija i kontrola buke važne za performanse Vašeg proizvoda, onda je vreme da procenite 3M akustična rešenja.

 • Obaranje ivica/Izvlačenje radijusa
  Obaranje ivica / Izvlačenje radijusa

  Izravnajte neravnine i oborite oštre ivice koje se zadržavaju na metalnim delovima nakon bušenja, sečenja i mašinske obrade. 3M nudi širok spektar abraziva za obaranje ivica pomoću kojih ne ostaje nijedna neravnina.

 • Pričvršćivanje
  Pričvršćivanje

  Više slobode prilikom projektovanja, bez suvišnih šrafova. 3M proizvodi za pričvršćivanje dobro stežu, ali se lako skidaju; mogu da zamene šrafove, zavrtnje i zakivke u Vašim nacrtima.

 • Završna obrada
  Završna obrada

  Izgladite metalne površine, ne narušavajući geometriju delova. Stvarajući ravnotežu između snage i finoće, 3M nudi raznovrsnu grupu abrazivnih proizvoda i napredne keramike za završnu obradu metala, koji će vam pomoći da sve sjedinite, pripremite i obradite do savršenstva.

 • Grubo brušenje
  Grubo brušenje

  Brzo uklanjanje metala i varova. Oblikujte delove u zavisnosti od projekta. 3M nudi niz rešenja, uključujući i mlaznice za peskarenje, točkove i diskove za grubo brušenje, u skladu sa vašim zahtevima za obradu metala i doterivanje delova.

 • Ručno brušenje
  Ručno brušenje

  Od alata za brušenje i pripremu površine do svakodnevnog održavanja - ponekad, ručnim alatima ne možete da obradite teško dostupne delove. Podesivi i prilagodljivi, 3M abrazivi, brusni listovi i ručne podloge, pružaju rešenja za najnepristupačnije uglove.

 • Brušenje ručnim alatima
  Brušenje ručnim alatima

  Uklanjanje varova, završna obrada, brušenje ručnim alatima i rezultat zavise od snage i finoće alata. 3M nudi niz alata i abraziva, kao što su ugaone i linijske brusilice, dizajnirane da pomognu u svakoj fazi obrade metala.