3M Proizvodnja
Naziv slike

Zrna preciznog oblika. Stvorena da biste brže obavili posao.

3M ™ Cubitron ™ II za super oštre tačke koje se izuzetno brzo izrezuju uz manje pritiska.

3M ™ Cubitron ™ II fiber diskovi za brušenje i rezanje točkova donose najbolje - od 3M precizne tehnologije zrna, do najtežih poslova kao što su brušenje pod kosinom, uklanjanje vage i izravnavanje varenja.

Kliknite za uzorak 3M ™ Cubitron ™ .


Karakteristike proizvoda

Elektrostatički orijentisana triangularna zrna seku brže.

 • Traje do dva puta duže
  Traje do dva puta duže

  Elektrostatički orijentisana triangularna zrna seku brže.

 • Rez je precizniji, trajanje diska je duže
  Rez je precizniji, trajanje diska je duže

  Disk je idealan za ivice, kao završni korak pre premazivanja, ili tokom pripreme pred matiranje. Pojedinačne ivice u obliku zrna i samostalnim prelomom kontinuirano predstavljaju oštru površinu sečenja, čineći rez konzistentnijim i produžavajući vek trajanja diska.

 • Manje brušenja za postizanje vrhunskih rezultata
  Manje brušenja za postizanje vrhunskih rezultata

  Rezultat je da korisnici mogu brže brušiti i završiti više posla uz manje rada i umora.


Pročitajte više o 3M™ Cubitron™ II tehnologiji

Napravite razliku sa trouglastim mineralima koji održavaju oštrinu

3MTM CubitronTM II Teknolojisi

Sa decenijama iskustva u keramici i abrazivima 3M usavršava abrazivna sredstva 3M ™ Cubitron ™ II proizvodima. Tajna leži u revolucionarnoj tehnologiji keramičkih zrna i obliku preciznosti, koja je pionir 3M-a. Kako nosi trouglasti oblik zrna, lomljenjem formira oštre ivice, ravnomerno prolazi kroz metal i pruža dug život. Ovo omogućava 3M ™ Cubitron ™ II fiber diskovima, reznim točkovima i brušenim točkovima, da rade hladnije i dugotrajnije za razliku od konvencionalnih abraziva.


Popunjavanjem dolenavedenih polja saglasni ste sa tim da Vas kontaktira neko od naših kolega, kako biste dobili besplatan uzorak.

 • Informacije koje dostavite na obrascu Kontaktirajte nas, koristiće se prema Vašem zahtevu i na način koji je opisan u našoj Politici privatnosti na internetu.

  Molimo Vas da imate u vidu da se ove informacije (iz prvobitnog i naknadnog odgovora) mogu preneti na server koji se nalazi u SAD, radi procene i memorisanja. Ukoliko niste saglasni sa ovakvom upotrebom Vaših ličnih podataka, molimo Vas da ne koristite sistem Kontaktirajte nas.

 • Pošalji
Hvala Vam što ste kontaktirali 3M.


Naš cilj je da na Vaš zahtev odgovorimo u roku od 24h. Ipak, neka pitanja zahtevaju kompleksniju analizu, kako biste dobili kompletan odgovor.


Informacije o proizvodu

Proizvodi 3M ™ Cubitron ™ II

Pogledajte sve proizvode 3M ™ Abrazivi

Pogledajte proizvode koji rade za Vas i Vaše poslovanje.