1. Predstavništvo 3M (East) Srbija
 2. 3M Zdravstvena zaštita
 3. Započnite probni period upotrebe uređaja Pentamix™ Lite
3M Zdravstvena zaštita
Započnite probni period upotrebe uređaja Pentamix™ Lite

Započnite testno razdoblje upotrebe uređaja Pentamix™ Lite


S Pentamix Lite uređajem 3M poboljšava vaš rad, na vaše lično zadovoljstvo. Želimo vam ponuditi besplatno testno korištenje automatskog uređaja za mešanje.

Molimo pratite dole navedene korake i nastavite s elektronskom narudžbom za besplatno testno korišćenje uređaja. Posetit ćemo vas u vašoj ordinaciji i održati kratki kurs korišćenja uređaja i naših proizvoda.
 

ISPROBAJTE BEZ RIZIKA

1. korak – pogledajte video i saznajte sve o uređaju za automatsko mešanje Pentamix™ Lite i materijalima za izradu otisaka tvrtke 3MZahvaljujući jedinstvenom dizajnu koji omogućuje zakretanje, uređaj za automatsko mešanje Pentamix™ Lite dok je u uspravnom položaju mirovanja zahteva malo prostora.

Zahvaljujući maloj masi i ergonomskoj ručki, uređaj se jednostavno premešta iz ordinacije u ordinaciju ako je to potrebno. Jednostavno pritisnite dugme i započnite mešanje.

 • Prednosti automatskog mešanja

  Prednosti automatskog mešanja

  - Ponovljiv kvalitet mešanja bez blaznica
  - Jednostavan i intuitivan rad
  - Povećana produktivnost
  - Higijenska isporuka direktno u kašiku


Materijal za izradu otisaka Express™ XT VPSDizajniran za obe tehnike otiskivanja 1-korak i 2-korak, nova generacija Express ™ XT VPS materijala iz 3M će vam pomoći u postizanju izuzetno preciznih otisaka i koji savršeno prijanjaju na konačnu restauraciju.

Saznajte više


2. korak – Saznajte sve o testnom razdoblju upotrebe uređaja Pentamix™ Lite


Početak testiranja

Kupite jedno (1) punjenje materijala za izradu otisaka Penta, jedno (1) punjenje materijala za izradu otisaka Wash i jednu (1) kesicu crvenih nastavaka za mešanje Penta te ISPROBAJTE jedan (1) uređaj za automatsko mešanje Pentamix Lite na 15 dana bez dodatne naplate. Niste obavezni kupiti uređaj za mešanje Pentamix Lite te ga možete vratiti bez naplate unutar 15 dana od kupovine ako niste zadovoljni.

Ponuda važi od 2.1. 2018. do 30.9.2018. g.

Uređaj Pentamix™ Lite moguće je vratiti isključivo kompaniji 3M. Materijal uključen u ovu promotivnu ponudu moguće je vratiti samo ako nije otvoren. Povrat materijala mora se organizovati u saradnji s ovlašćenim distributerom kompanije 3M.

Dodatna obaveza kupovine

Ako ste zadovoljni uređajem Pentamix Lite, zadržite uređaj BEZ DODATNE NAPLATE tako da kupite sedam (7) dodatnih punjenja odgovarajućih materijala za izradu otisaka Penta, jedno (1) pakiranje nastavaka za mešanje i tri (3) Wash materijala unutar 30 DANA nakon 15-dnevnog testnog razdoblja.* Dodatne narudžbe punjenja materijala Penta moraju se izvršiti putem ovlašćenog distributera tvrtke 3M.

Ponuda važi od 2.1. 2018. do 30.9.2018. g.

*2-nedeljno testno razdoblje započinje datumom kupnje. Više informacija potražite u letku.


3. korak – već danas započnite testno razdoblje upotrebe uređaja Pentamix™ Lite


Ispunite elektronski obrazac za narudžbu u nastavku

Ispunite elektronički formular za testiranje uređaja Pentamix Lite. Ubrzo će vam se javiti predstavnik tvrtke 3M kako biste isplanirali poset i testiranje uređaja.


Započnite probno razdoblje upotrebe uređaja Pentamix™ Lite

Ispunite formular u nastavku sa svojim kontakt podacima. Odgovori na pitanja također su vrlo važni jer nam pomažu u pružanju bolje usluge tijekom vašeg testnog razdoblja upotrebe Pentamixa.

Sva su polja obavezna osim ako nisu označena kao opcija. • Sva su polja obvezna. Vaši će se podaci prikupiti, obraditi i upotrebiti isključivo u skladu s našim Pravilima o zaštiti privatnosti.

 • POŠALJI