3M Elektronika

Žena koja koristi tablet u centru podataka.
Danas vam pomažemo u izradi uređaja koji će sutra dati svetu energiju
Pregled elektronskih proizvoda

Tržišta elektronike

Promena načina života, inovacija za inovacijom

Od korisničkog servisa do aviona i hirurških procedura, svet se sve više automatizuje. Softver i elektronika su na čelu ove revolucije. Mi u 3M-u smo posvećeni stvaranju proizvoda koji ne unapređuju samo elektroniku koju imamo danas, već i našu samu sposobnost da vršimo inovacije i stvaramo savremene tehnologije za budućnost.


 

  • Promena načina življenja, jedna po jedna inovacija.

    Od klijentskih usluga, preko aviona, pa sve do hirurških zahvata, svet se i dalje sve više automatizuje. Softver i elektronika su na čelu ove revolucije. Mi u kompaniji 3M se rukovodimo idejom izrade proizvoda koji neće samo unaprediti elektroniku kakva danas postoji, već i samu mogućnost za stvaranje inovacija i unapređenje tehnologije sutrašnjice. Bilo da će se time na vašem mobilnom uređaju dobiti jasnija slika, bilo pomoći da ključni elektronski sistemi ostanu u funkciji i u vanrednim situacijama. Mi donosimo nove proizvode na tržište i pomažemo da se probijete do redova nove generacije u elektronici.


Inovacije na delu

Inovacije na delu


O tržištima elektronike za 3M

  • Mi u kompaniji 3M smo stručnjaci u stvaranju ideja koje će pokretati budućnost. Od projektora i slušalica do provodne trake i rešenja za hlađenje u centru podataka, mi vam pomažemo da se izborite sa troškovima i rešite probleme sa dizajniranjem. Naši filmovi visoke refleksije pomažu da vaši proizvodi imaju jasniju sliku, dok tečnosti marke Novec™ pomažu da se uređaji rashlade i tako budu postojaniji. Mi nastojimo da vam pomognemo da vaši proizvodi budu bolji za korisnike.