3M Komunikacija

webLoaded = "false"
  • Dana, 4. juna 2018. godine, 3M je objavio da je završio prodaju svoje divizije Communication Markets Division kompaniji Corning Incorporated. Bežični koaksijalni proizvodi za zaštitu od vremenskih nepogoda i filmovi prikrivanja antena bili su isključeni iz prodaje i prebačeni su u diviziju Electrical Markets Division. 3M će nastaviti da podržava ovaj sajt u početnom periodu tranzicije. Nakon ovog perioda tranzicije, bićete preusmereni na Corning web stranicu.
Antenski stub
Koračamo većim koracima da vam pomognemo da svet učinite manjim mestom.
Pregled proizvoda za komunikaciju

Tržišta komunikacija

Steknite našu konkurentnu prednost

Mi iz 3M-a smo lideri u svetu i omogućavamo da svet bude bolje povezan. Od optičkog vlakna kod kuće do bežičnog sistema u objektu, spajamo proizvode, ljude i kompanije pomoću više od 45 tehnoloških platformi kojima kreiramo inovacije usmerene ka kupcu. U ovoj brzo promenljivoj industriji, naše tehnologije menjaju način projektovanja, instaliranja i održavanja mreža. Kad god se javi problem u mreži, mi možemo pomoći.


Proizvodi za komunikaciju

Pogledajte Proizvode za komunikaciju

 

  • Unapređenje mreže, poboljšanje veza širom sveta.

    Kako naš svet postaje sve povezaniji, potrebna su nam rešenja za komunikaciju koja su još pouzdanija, efikasnija i rasprostranjenija. Potrebna su nam rešenja koja danas rešavaju probleme sa komunikacijom koji nas čekaju u budućnosti. 3M radi upravo to. Naši konektori sa optičkim vlaknima i kućišta obezbeđuju bržu instalaciju mreže. Naši materijali za lepljenje koji su poslednja reč tehnologije, olakšavaju unapređivanje postojećih zgrada sa širokopojasnim servisom. Od zaštite bežičnih stubova od vremenskih uticaja do gašenja požara bez vode tako da se zaštite vitalni centri za čuvanje podataka - naše tehologije se menjaju prema tome kako se mreže projektuju, instaliraju, štite i održavaju - 3M danas unapređuje lokalnu i međunarodnu komunikacijsku mrežu, radi budućnosti. Gde god da se vaša mreža uputi, mi možemo da pomognemo.

 

O tržištima komunikacija u 3M

  • Mi u kompaniji 3M smo stručnjaci u pružanju pomoći da vaše poslovanje izgradi povezaniji svet. Od optičkog vlakna i peč panela do FTTH rešenja i peč kablova, mi vam pomažemo da izgradite sisteme koji zbližavaju ljude. U ovoj industriji koja se menja ubrzanim koracima, mi obezbeđujemo globalnu mrežu proizvodnih, distribucionih i tehnoloških stručnih znanja tako da ubrzavamo video striming, ojačavamo bežične antenske stubove i olakšavamo komunikaciju na radnim mestima.

Pratite nas
Brendovi navedeni u gornjoj listi predstavljaju robne marke kompanije 3M
Promenite jezik
Република Србија - Српски