1. Predstavništvo 3M (East) Srbija
  2. 3M Komercijalna rešenja

3M Komercijalna rešenja

Pogled na avion u vazduhu
Moćna rešenja za unapređenje uticaja vašeg brenda
Pregled komercijalnih rešenja proizvoda

Tržišta komercijalnih rešenja

Steknite našu konkurentnu prednost

Naše poslovanje podržava vaše poslovanje. Iz Buenos Airesa do Pekinga, isporučujemo sveobuhvatna rešenja tako da možete da isporučite sigurno, konzistentno iskustvo vašim kupcima. Zahvaljujući nama vaš objekat je čistiji. Vaši zaposleni bezbedniji. A vaš brend se bolje pamti.


Proizvodi komercijalnih rešenja

Pogledajte sve proizvode komercijalnih rešenja
  • Sticanje konkurentske prednosti.

    Naše poslovanje podržava vaše. Od Buenos Airesa do Pekinga, pružamo sveobuhvatna rešenja tako da možete da obezbedite sigurno, postojano iskustvo za vaše kupce. Mi održavamo čistoću vašeg objekta. Pružamo veću bezbednost vašim zaposlenima. Vaš brend se duže pamti. Naša tehnologija osnažuje vaše poslovanje tako da možete da zaštitite svoj objekat, zaposlene i svoju reputaciju.

O tržištima 3M za komercijalna rešenja

  • Mi u kompaniji 3M smo stručnjaci u tome da vam pomognemo da uvidite snagu i potencijal svog brenda. Mi se udružujemo sa profesionalcima koji se bave održavanjem kako bi unapredili brigu o podovima, čišćenje, grafička i bezbednosna rešenja koja su potrebna da biste svojim kupcima pružili iskustvo najvišeg kvaliteta. Naši sunđeri, ručni jastučići i podni brisači vam obezbeđuju najsjajnije podove i kuhinju vrhunske čistoće. Naši jastučići za poliranje, sredstva za zaštitu poda i brisači prašine čine da vaša poslovna zgrada ili škola izgledaju kao nove. Uz to, naše sigurnosne prostirke i tehnologije za sprečavanje klizanja pomažu da se sačuvaju vaši zaposleni i reputacija.