Nanošenje prajmera i boje za završnu obradu

 • Uključujući inovacije kao što je PPS™ Sistem za pripremu boja i, odnedavno, Accuspray™ sistem, kompanija 3M nudi široki spektar rešenja za prajmere ili boje u spreju.

  Inovativna rešenja za uklapanje boja, poput Folije za uklapanje boja i Lampe za proveru boja, pomažu Vam da izaberete tačnu nijansu boje i osenčenja koji su Vam potrebni za rad.

  3M Sistem za nanošenje boja - izbor brojnih profesionalnih radionica i farbara.

  Za obezbeđivanje još čistijeg procesa farbanja, koristite 3M Sistem za zarobljavanje prljavštine. Zahvaljujući njegovoj snazi privlačenja, svaki mogući kontaminent biće zarobljen, a Vi ćete ostvariti bolje rezultate.


 • Revolucionarni dizajn Accuspray™ prajmer pištolja HVLP (visok volumen nisak pritisak) sistema, obezbeđuje završnicu premijum kvaliteta. Zahvaljujući zamenljivim diznama, uvek ćete imati osećaj kao da radite sa potpuno novim pištoljem.
 • Zaštita zidova komore pomoću Dirt Trap-a

  Kompanija 3M je izdvojila jednostavan koncept zaštite površine i preinačila ga kako bi poboljšala vaš proces lakiranja. 3M™ Dirt Trap Protection sistem ne samo da je odličan za zaštitu površine, već bliži pogled otkriva da je u pitanju inovacija koja stvarno zarobljava prašinu, prljavštinu i preterano prskanje u jedinstvenoj, netkanoj konstrukciji.

 • Sistem nanošenja boje pomoću PPS sistema

  3M Sistem za pripremu boja povećava produktivnost u procesima nanošenja prajmera i spreja. Zatvoreni sistem omogućava direktno kombinovanje i skladištenje boja prema potrebi.
  Čišćenje je svedeno na minimum, naročito ako se koristi Sistem 3M Accuspray™ pištolja.

 • 3M PPS II Lampa za proveru boje omogućava Vam pronalaženje tačne nijanse boje i osenčenja, smanjujući šanse za ponovnom prepravkom na minimum.