3M Perfect it Sistem za poliranje sa označenim bojama

3M nega auta

 • Obnovite i zaštitite završnu obradu pomoću niza proizvoda za negu automobila kompanije 3M.

  Od brzog čišćenja pomoću Car Wash sapuna, do završnog tretmana pomoću Performance Finish, svaki od naših proizvoda sjajno obavlja profesionalni posao. Oni se, naravno, mogu koristiti posebno u skladu sa Vašim potrebama i vremenom.

  Proizvode koje preferiraju profesionalci... Sada možete koristiti kod kuće.

3M™ Sistem za uklanjanje ogrebotina 39071


 • Popravite male i srednje ogrebotine pomoću 3M™ Sistema za uklanjanje ogrebotina 39071. Ovaj sistem je idealan za korišćenje kod ogrebotina usled lagane oksidacije, kružnih tragova i ostalih ogrebotina.

3M™ Trizact™ abrazivna tehnologija


 • Popravite oštećenu boju pomoću 3M™ Trizact™ abrazivne tehnologije. Za najbolje rezultate koristite uz komplet za montažu s bušilicom.

3M™ Sistem za restoraciju farova


 • 3M™ Headlight Lens Restoration sistem je brzo i delotvorno rešenje koje vraća jasnoću farovima. Ovaj sistem obnove poboljšava kvalitet zraka svetlosti pored toga što sočiva izgledaju besprekorno čista.

  Idealan je kao kompletna oprema za jeftinije popravke - uključuje uputstva korak po korak, tako da čak i početnici mogu sami da urade taj posao. Ubrzajte popravke tako što ćete montirati abrazivni disk na bušilicu (nije uključena) da biste ga koristili sa puferom ili drugom pomoćnom opremom.

3M™ Komplet za popravku kože i vinila 08579


 • 3M™ komplet za popravku kože i vinila 08579

  3M™ komplet za popravku kože i vinila 08579 sanira opekotine i ogrebotine sa unutrašnjosti Vašeg automobila. Ovaj komplet za popravku uključuje boje i sredstva za lepljenje, zajedno sa uputstvom za upotrebu. Molimo, pratite uputstva za najbolje rezultate.