Poliranje automobila i proizvodi za završnu obradu

 • Jedinstveni procesi obnove boja i proizvoda kompanije 3M omogućavaju Vam postizanje savršenih rezultata.
  Bilo da želite da se oslobodite nesavršenosti na površini ili želite da postignete savršeni sjaj - naš jednostavni vodič vodi Vas do fantastičnih rezultata.

  Da biste postigli savršene rezultate, ključ je u odgovarajućoj aplikaciji bezbojnog laka - držite se uputstva proizvođača boje!

  Poslednja reč tehnologije kada su u pitanju bezbojni lakovi, kaže da su jako osetljivi na uslove sušenja i da pravilna upotreba i sušenje olakšavaju završnu obradu i obezbeđuju kvalitetnije rezultate.


 • Uklanjanje farbe

  Koliko god da ste stručni, ponekad će biti potrebe za restauracijom boje.

  Sa procesima i proizvodima kompanije 3M, dizajniranim kako bi zadovoljili sve Vaše potrebe, sva prljavština može biti uklonjena uz minimalan trud, tako da se možete fokusirati na kvalitetnu i brzu završnu obradu.

 • Uklapanje boja i poliranje

  Koristite 3M Perfect-it™ Sistem za poliranje sa kodiranjem kompanije 3M da biste dobili površinu visokog sjaja, bez defekata. Proizvodi su dizajnirani tako da odgovaraju jedni drugima, a kodiranje kodova Vas osigurava da koristite prave izbor za najbolje rezultate.

  Napomena: jedinjenja koja se preporučuju u ovom procesu poliranja odnose se na savremene načine aplikacije bezbojnog laka. Za nešto starije površine, preporučuju se proizvodi iz spektra 3M Za negu automobila.

 • Detaljno sređivanje i nega automobila

  Bilo da radite na restauraciji spoljašnjosti ili unutrašnjosti automobila, proizvodi iz spektra 3M Za negu automobila lako se koriste i pogodni su za obnovu već nanetog bezbojnog laka, pretvarajući ga u brilijantni sjaj.