Zaštita za kožu i telo za radove popravke štete od sudara

 • U normalnim uslovima vaša koža je u stanju da se sama zaceli, ali to ne znači da je nepobediva. Zaštitni sloj kože uvek treba da održava izvestan nivo vlažnosti i masnoće kako bi pravilno funkcionisao. Samo ako je to ispoštovano, njena elastičnost i zatvorena površina mogu da spreče potencijalno štetne supstance da prodru kroz njenu zaštitnu barijeru.


 • Nežno čišćenje kože – nega kože

  Čišćenje kože mora uvek biti dubinsko, ali u isto vreme nežno. Budite sigurni da na Vašem radnom mestu uvek postoje proizvodi za čišćenje i zaštitu kože.

  Zaštitite Vašu kožu u potpunosti uz pomoć kreme za zaštitu kože (bez silikona!). Ovim postupkom, sprečavate skupljanje prljavštine na Vašoj koži i omogućavate lakše čišćenje u daljem radu.

  Nega kože na početku i na kraju radnog dana podjednako je važna. Nakon čišćenja, budite sigurni da ste dobro osušili kožu, naročito između prstiju, uz korišćenje hidratantne kreme koja se veoma brzo apsorbuje.

 • Prljavština na koži

  1) Prljavština na koži

 • 2) Sapun / materijal za čišćenje inkapsulira prljavštinu

  2) Sapun / materijal za čišćenje inkapsulira prljavštinu

 • 3) Isperite prljavštinu vodom

 • Zaštitna odeća

  Kada koristite zaštitna odela za telo, morate biti sigurni da su od laganih materijala koji dozvoljavaju koži da diše i obezbeđuju komforan rad. Obratite takođe pažnju na klasifikaciju proizvoda u zavisnosti od Vašeg radnog zadatka.

 • Rukavice

  Za većinu poslova u lakirnici, rukavice od (ili presvučene) nitrilne gume ili vinila štite od mnogih rastvarača. Postarajte se da ih nosite za radne zadatke kao što su mešanje filera, merenje i mešanje boja ili aplikatora za boje/filere. Rukavice takođe treba nositi prilikom rada sa vodorastvorivim materijalima.

  Radnici u radionici treba da zaštite svoje ruke od mehaničkih povreda kao što su posekotine i od hemijskih uticaja iz ulja, lepkova, sredstava za čišćenje, zaptivnih masa itd.

  Širok asortiman rukavica je dostupan za pojedinačne poslove nadohvat ruke; uvek se postarajte da uzmete odgovarajuću vrstu i da ih promenite u skladu sa zadatkom.

 • Zaštitna obuća

  Poslovna Zaštitna obuća trebalo bi da bude robusna i sa širokom primenom. Morate je nositi naročito ukoliko radite sa sprejevima ili metalom. Ukoliko radite sa teškim stvarima koje Vam mogu ispasti, preporučuje se zaštita za prste na nogama.


Pratite nas
Promenite jezik
Република Србија - Српски