• Popravka automobila &
  procesi završne obrade

  Popravka automobila &
  procesi završne obrade

 • Uklapanje boja i poliranje

  Nanošenje boje pomoću PPS™ sistema

  Sakupljanje prljavštine

  Nanošenje Accuspray™ prajmera

  Peskarenje prajmera

  Maskiranje

  Nanošenje filera

  Zamena vetrobranskog stakla

  Lepljenje panela i konstrukcija

  Zaštitni premazi

  Popravka plastike

  Zaptivanje

  Brušenje i grubo peskarenje

  Popravka karoserije

  Lična zaštita

  Efikasan proces peskarenja

  Usklađivanje boja

  Uklanjanje farbe

  • Rešenja za radionicu kompanije 3M dizajnirana su tako da poslovi profesionalnog mehaničara budu lakši, brži i ekonomičniji.

   3M proizvodi za završnu obradu pomažu radionicama da ostvari više profita i uspeha. Završavanje posla na vreme jeste ključ za povećanje produktivnosti i zadovoljstvo klijenata. Svi 3M proizvodi dizajnirani su za postizanje maksimalne efikasnosti i sigurnog kvaliteta.

   Kompanija 3M nudi proizvode i preporuke za procese popravke u radionicama i SMART Industriju za popravke. Pratite naš korak-po-korak vodič ili pogledajte naše video demonstracije kako biste bili sigurni da su upotrebljene prave procedure i proizvodi kako bi Vaši kupci dobili najkvalitetnije rezultate.


  • SMART popravka štete od sudara

   SMART je kombinacija isplativih tehnika i može se primeniti kada područje koje se popravlja može stati u veličinu A4 papira.

  • Popravka karoserije

   Metode brušenja, finog brušenja ili lepljenja kompanije 3M obuhvataju najsavremenije tehnologije i rad koji je blisko povezan sa automobilskom industrijom, što nam osigurava da Vam pružimo odgovarajuće metode najnovijih dostignuća.

  • Popravka plastike na delovima automobila

   Plastični materijali za popravku kompanije 3M nude rešenje za pričvršćivanje pukotina, rupa i rascepa na plastičnim delovima automobila ili Vam omogućavaju da remontujete jezičke ili delove bez potrebe da čekate da se zamenski delovi uklope.

  • Nanošenje filera za završnu obradu

   U zavisnosti od toga da li preferirate filere za ručno mešanje, ili revolucionarni sistem DMS koji štedi vreme i novac, kompanija 3M nudi premijum proizvode koji će Vam pomoći da efikasno i kvalitetno pripremite površinu za primenu prajmera.

  • Maskiranje vozila za popravku

   Naša 3M rešenja za maskiranje vozila su odlična čak i za površine koje je najteže zaštititi. Zaštitite vozilo od preteranog raspršivanja i postignite preciznost u svojoj radionici kakvu popravka iziskuje. Inovativni proizvodi kompanije 3M pružaju Vam više od floskule „samo još jedna traka” – nudimo Vam rešenja za maskiranje koja pojednostavljuju čitav proces lakiranja.

  • Peskarenje vozila

   3M alati i metode za brušenje, uključujući inovativne tehnologije poput Cubitron™ II abraziva ili Trizact™ tehnologije, pomoći će Vam da postignete brzo sečenje sa dužim trajanjem performansa. Bilo da je namenjeno grubom oblikovanju ili finom brušenju za gornji premaz, 3M abrazivna tehnologija osigurava da uvek možete postići visok kvalitet površine, koji Vam je potreban za naredne korake rada.

  • Nanošenje boje za završnu obradu

   Počevši od unapređenja stanja Vaše komore za lakiranje pomoću 3M Dirt Trap sistema, uključujući i inovacije kao što su PPS™ Sistem za pripremu boja i, odnedavno, Accuspray™ sistem, kompanija 3M ima širok spektar rešenja za raspršivanje prajmera ili boja, uključujući alate i procese koji Vam pomažu u jednostavnom i štedljivom usklađivanju boja.

  • Poliranje automobila i proizvodi za završnu obradu

   Od uklapanja boja do poliranja, rad sa proizvodima kompanije 3M osigurava Vam pravo rešenje za postizanje kvalitetne završne obrade. Počevši od inovativnih alata za uklanjanje farbe, rešenja za radionicu kompanije 3M Vam pomažu da na jednostavan način postignete savršenu završnu obradu pomoću 3M sistema kodiranog bojama za poliranje i uklapanje boja – savršeno za profesionalnu radionicu!

  • Lična zaštita za popravku vozila

   Zaštitite svoj tim i sebe od potencijalne opasnosti prašine, buke ili preterane upotrebe spreja. 3M Vam pomaže da pronađete odgovarajuću LZO (Opremu za ličnu zaštitu) koja Vam je potrebna.

  • Kompletan sistem za peskarenje automobila

   3M i sistem alata Festool kreirali su globalnu strategiju saradnje za bolji rad u sferi popravke automobila od sudara. 3M najbolje inovacije u abrazivima, uključujući 3M™ Cubitron™ II abrazive, sada su dostupni u kombinaciji sa premijum Festool alatima za površinu, uključujući pneumatske i električne brusače, polirke i podloge, alate za vakuum i pripremu površine, mogućnosti i servis ekstrakcije prašine.


  • Novosti

  • Izvori

  • Gde kupiti

  • Podrška

  Pratite nas
  Promenite jezik
  Република Србија - Српски