2 Zaposleni 3M u studiju za šivenje
Ovde vaše ideje oblikuju svakodnevni život širom sveta.

Po čemu se razlikuje rad u 3M

Naša kultura je takva da nikada nismo ustuknuli pred izazovom. Budući da smo jedna od vodećih svetskih kompanija, imamo najbolju i najpametniju radnu snagu koja razvija više od sopstvene karijere, oni rade na unapređenju celog sveta.

 • Šuma u zoru
  Promenite stvari u svetu

  U 3M radimo ono što je važno, primenjujemo našu nauku na način koji pozitivno utiče na živote ljudi. Održivost je suština našeg poslovanja, a to podrazumeva zaštitu prirodnih resursa i ravnotežu između ekonomskih, društvenih faktora i faktora zaštite životne sredine u rešavanju globalnih izazova. Ujedinjuje nas isti cilj: da unapređujemo svaki život.

  Brend

  Održivost

  3M daje

 • Znak 3M na kampusu
  Budite deo vodeće kompanije

  Ovde ćete biti deo globalne kompanije poznate po svom beskompromisnom integritetu. Mi smo vodeća kompanija više od 114 godina, jer se brzo krećemo, prihvatamo promene i održavamo etiku poslovanja. Tu ćete pronaći inspirativne mogućnosti u industrijama kao što su zdravstvo, elektronika i automobilska industrija, inventivne tehnologije koje svakodnevni život čine lakšim, bezbednijim i ispunjavajućim.

  Upoznajte naše rukovodstvo

  Pregledajte finansijski učinak kompanije

 • Generalni direktor za dizajn 3M u gomili
  Radite s najboljima i najpametnijima

  3M je ogromno mesto susreta pametnih i motivisanih ljudi. Ovde ćete otkriti inkluzivnu kulturu i sarađivati s drugim radoznalim, kreativnim umovima. Naš ogroman niz globalnih lokacija, tehnologija i proizvoda je put ka isplativoj karijeri. Pružamo vam fleksibilnost da uskladite posao i privatan život.

  Saznajte više o raznolikoj i inkluzivnoj kulturi

 • 2 Zaposleni 3M u laboratoriji
  Razvijajte se kroz izazovni rad

  Pitati ,,šta ako" u 3M je način života. Svakoga smatramo liderom i pružamo razvojne mogućnosti u svakoj fazi karijere. Bilo da radite u jednoj od naših laboratorija, kancelarija, proizvodnih kapaciteta ili u istraživačkim centrima, učićete, razvijaćete se i raditi izazovan, isplativ posao koji je od koristi vama i 3M. Vaše mogućnosti su bezgranične.

  Studenti

  Tehnologije

 • 2 zaposleni govore
  Budite nagrađeni za svoj rad

  3M nagrađuje vašu izvrsnost. Mi smo kompanija koja ,,plaća za učinak": Što veći doprinos date 3M, to više uspeha stvarate za sebe. Nudimo vam konkurentnu osnovnu platu u zavisnosti od radnog mesta, varijabilnu stimulaciju koja je povezana s učinkom kompanije i pojedinačnim učinkom. Takođe nudimo širok spektar naknada i popusta koji vam pomažu da što bolje živite.

  Naknade


Ovde vaša strast postaje vaša svrha.

Ovde vaša strast postaje vaša svrha.

Rad u 3M

 • Marketing i komunikacije

  Ovde ćete imati pristup globalnim tržištima i konstantnom nastanku inovativnih proizvoda koji se promovišu. Ukoliko ste spremni za resurse vodeće svetske kompanije s preduzetničkim duhom početnika, istražite profesionalne mogućnosti u Marketingu i komunikacijama.

 • Prodaja

  Ovde uvek imate nove proizvode usmerene ka rešavanju problema klijenata. Neprestano uvodimo inovacije, utičemo na skoro svaku industriju koju možete zamisliti. Saznajte više o profesionalnim prilikama u Prodaji 3M i uđite u razne globalne prilike koje vam jedino 3M može pružiti.

 • Istraživanje i razvoj

  Sa više od 45 osnovnih tehnologija - čiji se broj i dalje povećava - na samom smo čelu inovacija u skoro svakoj industriji koju možete zamisliti. U Istraživanju i razvoju bićete deo konstantnog toka ideja i ostavićete svoj pečat neprestanom toku proizvoda koji unapređuju živote miliona

 • Inženjering: Korporativni

  Inženjeri su srce inovacije. Naša posvećenost sprovođenju novih ideja u 3M znači da ćete imati slobodu da usvajate nove tehnologije, razvijate nove materijale i stvarate nova rešenja. Sa proizvodima u skoro svakoj industriji, ovde imate mogućnosti kakve ne postoje nigde drugde za motivisane inženjere.

 • Inženjering: Proizvodnja/Kvalitet

  Ovde ćete se osloniti na svoje inženjersko iskustvo da biste ostvarili inovativna rešenja koja menjaju svet. Radimo na inženjeringu, osavremenjavanju i unapređivanju proizvodnih procesa, kvaliteta proizvoda i sveukupnih iskustava.

 • Finansije

  U kulturi saradnje koja podstiče vođstvo i inicijativu, nije čudo da se nalazimo na 15. mestu ,,50 najcenjenijih kompanija" na Fortune listi. Ukoliko ste spremni da se pridružite organizaciji koja više od 100 godina uspešno posluje, istražite mogućnosti Finansija u 3M.

 • Ljudski resursi

  Preko 100 godina stvaramo inovativna rešenja - proizvode i materijale koji menjaju živote ljudi širom sveta. Tajna našeg celokupnog napretka je energično okruženje u kome se čuje svaki glas i svaki član tima ima vodeći doprinos.

 • Informaciona tehnologija (IT)

  3M predstavlja beskrajni resurs pametnih, motivisanih ljudi. Ovde ćete otkriti inkluzivnu kulturu i sarađivaćete s drugim radoznalim, kreativnim umovima. Karijera u 3M omogućava da radite u sistemima i tehnologijama svetske klase, da radite proaktivnu poslovnu analizu, napredujete onoliko koliko vas pokreću talenat i inicijativa i da nam pomognete da transformišemo način na koji poslujemo. Ovde ćete omogućiti poslovni rast i održivost ostvarivanjem optimizovanih globalnih poslovnih procesa, globalnih zajedničkih podataka i radnih alata i sistema sledeće generacije. Ovde pogledajte uzbudljive prilike koje nudimo.

 • Pronalaženje izvora snabdevanja i operacije

  U našem sektoru pronalaženja izvora snabdevanja i operacija koji je vodeći u svetu, radićete u oblastima kao što su: hemijski polimeri, papirna i obložna ambalaža, tkanine i vlakna, informaciona tehnologija i još mnogo toga. Imamo teren na kojem ćemo se uskladiti s vašim iskustvom.

 • Lanac snabdevanja

  Kada ste stručnjak u Lancu snabdevanja u 3M, znate šta znači pokrenuti stvari. Sprovođenjem načela Lean six sigma, ostvarujete efikasnost, brzinu i nauku. I pronaćićete potencijal za karijeru koji je širok koliko i naš spektar proizvoda.

 • Pravni poslovi

  Dok vode, štite i pomažu rast 3M-a, globalni tim advokata i zaposlenih koji čine 3M su u prvom planu kada se najsavremenija nauka susretne sa zakonom. Ovi vrhunski profesionalci su partneri jedni drugima i sa firmama koje usmeravaju i zastupaju, a uz sve to prikazuju i neguju posvećenost 3M najvišim etičkim standardima.

Žena sa iPad-om

Ovde možete imati pristup odličnim penzionim planovima.

BENEFITI U 3M