2 3M Zaposlena u laboratoriji
Ovde nikada ne prestajete da učite i otkrivate.

Programi za studente i pripravnike

Ovde smo svi studenti - zajedno učimo, otkrivamo, istražujemo i inoviramo. Stoga, studentima i pripravnicima nudimo prilike svetske klase.


Oblasti programa

Naša praksa i programi za sveže diplomirane studente nude iskustva obuke koji su bez premca u mnogim poslovima. Bilo da gravitirate ka proizvodnji, distribuciji, ili marketingu, naši programi će vam ponuditi vredne kvalifikacije i uvide koje možete primenjivati kako budete napredovali u karijeri.

  • Žena za stolom sa računarom
    Komercijalisti na terenu (Frontline Prodaja)

    Ovaj program (Frontline Prodaja) je inovativno, obrazovno partnerstvo sa malim brojem univerziteta širom Sjedinjenih Država. Program je osmišljen u cilju podizanja sadržaja obrazovanja o prodaji na univerzitetima a u cilju podizanje prodaje kao discipline i profesije.

  • Zaposleni u prostoriji za servere
    Optimizovane Operacije

    Ubrzajte karijeru sa našim prvoklasnim mogućnostima obuke i liderstva. Sarađujte s drugim zemljama i funkcijama da biste ostvarili globalni uticaj. Stvarajte inovacije koristeći sveže ideje i ekonomične alate i obuke da biste se izborili s najvećim inženjerskim izazovima u proizvodnoj industriji i lancu snabdevanja.