1. 3M Proizvodi za automobilsku industriju

3M Proizvodi za automobilsku industriju

100 godina inovacija za vozila na kojima danas radite
Pregled automobilskih proizvoda

Tržišta automobila

Uradite posao kako treba, prvi put i svaki sledeći put.

Vaš ugled vam obezbeđuje novi posao i izdvaja vas od vaših konkurenata. Sa iskustvom od skoro  100 godina u auto industriji poznate su nam sve zamke  u projektovanju, proizvodnji i održavanju—od toga kako da se  smanji potrošnja goriva uz primenu komponenata male težine do toga kako pomoći stručnjacima za karoseriju da ostvare revoluciju u procesu farbanja.


Automobilski proizvodi

Pogledajte automobilske proizvode

 

  • Odradite posao valjano i prvi i svaki naredni put.

    Vaša reputacija je nemerljiva. Ona osigurava da ponovo dobijete posao i izdvaja vas iz konkurencije. Sa skoro 100 godina iskustva u automobilskoj industriji, ušli smo u sve tajne auto dizajna, izrade i servisiranja - od pomaganja originalnim proizvođačima opreme da poboljšaju ekonomičnost potrošnje goriva rešenjima za smanjenje težine, do pomaganja stručnjacima za karoseriju u uvođenju potpuno novog postupka farbanja. Mi možemo da vam pomognemo da posao završite brže, uz veću samouverenost i dugotrajnu pouzdanost—tako da vaša dobra reputacija potraje.

 


Inovacije na delu

Inovacije na delu


O automobilskim tržištima kod 3M

  • U kompaniji 3M, stručnjaci smo da vam prenesemo samopouzdanje po pitanju kvaliteta vašeg rada. Od zatamnjenih stakala i brenda Bondo® do folija za presvlačenje vozila i auto laka, nudimo alate koji će vam pomoći da zaštitite svoju reputaciju. Naša rešenja za popravku automobila, setovi za popravku farbe i rešenja za negu automobila, dizajnirani su tako a vam pomognu da na drumu uživate u kvalitetnim kolima.

Pratite nas
Brendovi navedeni u gornjoj listi predstavljaju robne marke kompanije 3M