1. Predstavništvo 3M (East) Srbija
  2. 3M Proizvodi za automobilsku industriju

3M Proizvodi za automobilsku industriju

Muškarac drži disk kočnice
100 godina inovacija za vozila na kojima danas radite
Pregled automobilskih proizvoda

Tržišta automobila

Uradite posao kako treba, prvi put i svaki sledeći put.

Vaš ugled vam obezbeđuje novi posao i izdvaja vas od vaših konkurenata. Sa iskustvom od skoro  100 godina u auto industriji poznate su nam sve zamke  u projektovanju, proizvodnji i održavanju—od toga kako da se  smanji potrošnja goriva uz primenu komponenata male težine do toga kako pomoći stručnjacima za karoseriju da ostvare revoluciju u procesu farbanja.


Automobilski proizvodi

Pogledajte automobilske proizvode

 

  • Odradite posao valjano i prvi i svaki naredni put.

    Vaša reputacija je nemerljiva. Ona osigurava da ponovo dobijete posao i izdvaja vas iz konkurencije. Sa skoro 100 godina iskustva u automobilskoj industriji, ušli smo u sve tajne auto dizajna, izrade i servisiranja - od pomaganja originalnim proizvođačima opreme da poboljšaju ekonomičnost potrošnje goriva rešenjima za smanjenje težine, do pomaganja stručnjacima za karoseriju u uvođenju potpuno novog postupka farbanja. Mi možemo da vam pomognemo da posao završite brže, uz veću samouverenost i dugotrajnu pouzdanost—tako da vaša dobra reputacija potraje.

 


Inovacije na delu

Inovacije na delu


O automobilskim tržištima kod 3M

  • U kompaniji 3M, stručnjaci smo da vam prenesemo samopouzdanje po pitanju kvaliteta vašeg rada. Od zatamnjenih stakala i brenda Bondo® do folija za presvlačenje vozila i auto laka, nudimo alate koji će vam pomoći da zaštitite svoju reputaciju. Naša rešenja za popravku automobila, setovi za popravku farbe i rešenja za negu automobila, dizajnirani su tako a vam pomognu da na drumu uživate u kvalitetnim kolima.