Rezultati 
Zaštita za disajne organe

Zaštita za disajne organe

Proizvodi koji rade naporno koliko i Vi.

Pronađi Proizvod

 • 3M nudi najveći izbor respiratora za jednokratnu upotrebu, respiratora za višekratnu upotrebu, respiratora sa vazdušnim napajanjem i respiratora sa dovodom vazduha za najširu primenu u industriji i druge primene, neuporedivog renomea koji smo stekli u najtežim uslovima.

 • Ostali izvori za zdravlje i bezbednost na radu

  Početna stranica
  Ostali 3M proizvodi za bezbednost
  Kontaktirajte nas


Izaberite zaštitu koja Vam je potrebna


Izvori

 • Program za rok upotrebe

  3M je napravio namenski program koji vam pomaže da izaberete respirator i procenite rok upotrebe 3M filtera za gas i isparenja

  Idite na stranicu softverskog programa za određivanje roka upotrebe za vašu državu

 • Put do zaštite, metoda u 4 koraka

  Put do zaštite, metoda u 4 koraka

  Izbor i određivanje odgovarajuće opreme za zaštitu disajnih organa može da bude obeshrabrujuće, zbog svih činilaca koje treba uzeti u obzir. Sa našom metodom u 4 koraka jednostavno ćete izabrati pravilan nivo zaštite i udobnosti.

 • Značaj prijanjanja

  Značaj prijanjanja

  Da li imate radnike koji nose uske respiratore (one koji se oslanjaju na zaptivanje na lice), kao što su maske za jednokratnu upotrebu, maske za pola lica ili maske za celo lice (uključujući i one koje su povezane sa respiratorom na napajanje)? Ako imate, morate da proverite da li odgovaraju.


Zaštita disajnih organa iz 3M

Zaštitna oprema za disajne organe mora da bude adekvatna i odgovara poslu koji se obavlja. Različiti tipovi zaštitne opreme za disajne organe nude različite nivoe zaštite. Da bi bili klasifikovani kao adekvatni, izabrani nivoi zaštite moraju da budu u mogućnosti da smanje izloženost opasnim supstancama do prihvatljivog nivoa. Zaštitna oprema za disajne organe mora da odgovara i licu koje ga nosi i okolnostima, npr. mora da bude taman licu koje je nosi, mora da bude udobna, izdržljiva za okruženje u kojem se koristi i kompatibilna sa ostalom zaštitnom opremom.

Postoje tipovi zaštitne opreme za disajne organe za jednokratnu i višekratnu upotrebu. Širok spektar zaštitne opreme za disajne puteve iz preduzeća 3M nudi Vam mogućnost da izaberete nivo zaštite, udobnost, stil i način održavanja koji su Vam potrebni da efikasno i bezbedno radite.

Pratite nas
Brendovi navedeni u gornjoj listi predstavljaju robne marke kompanije 3M
Promenite jezik
Република Србија - Српски