Rezultati 
 • Svi 3M proizvodi
 • Zaštita za disajne organe

  Zaštita za disajne organe

  Proizvodi koji rade naporno koliko i Vi.

  Pronađi Proizvod

  • 3M nudi najveći izbor respiratora za jednokratnu upotrebu, respiratora za višekratnu upotrebu, respiratora sa vazdušnim napajanjem i respiratora sa dovodom vazduha za najširu primenu u industriji i druge primene, neuporedivog renomea koji smo stekli u najtežim uslovima.

  • Ostali izvori za zdravlje i bezbednost na radu

   Početna stranica
   Ostali 3M proizvodi za bezbednost
   Kontaktirajte nas


  Izaberite zaštitu koja Vam je potrebna


  Izvori

  • 3M je napravio namenski program koji vam pomaže da izaberete respirator i procenite rok upotrebe 3M filtera za gas i isparenja

   Idite na stranicu softverskog programa za određivanje roka upotrebe za vašu državu

  • Put do zaštite, metoda u 4 koraka
   Put do zaštite, metoda u 4 koraka

   Izbor i određivanje odgovarajuće opreme za zaštitu disajnih organa može da bude obeshrabrujuće, zbog svih činilaca koje treba uzeti u obzir. Sa našom metodom u 4 koraka jednostavno ćete izabrati pravilan nivo zaštite i udobnosti.

  • Značaj prijanjanja
   Značaj prijanjanja

   Da li imate radnike koji nose uske respiratore (one koji se oslanjaju na zaptivanje na lice), kao što su maske za jednokratnu upotrebu, maske za pola lica ili maske za celo lice (uključujući i one koje su povezane sa respiratorom na napajanje)? Ako imate, morate da proverite da li odgovaraju.


  Zaštita disajnih organa iz 3M

  Zaštitna oprema za disajne organe mora da bude adekvatna i odgovara poslu koji se obavlja. Različiti tipovi zaštitne opreme za disajne organe nude različite nivoe zaštite. Da bi bili klasifikovani kao adekvatni, izabrani nivoi zaštite moraju da budu u mogućnosti da smanje izloženost opasnim supstancama do prihvatljivog nivoa. Zaštitna oprema za disajne organe mora da odgovara i licu koje ga nosi i okolnostima, npr. mora da bude taman licu koje je nosi, mora da bude udobna, izdržljiva za okruženje u kojem se koristi i kompatibilna sa ostalom zaštitnom opremom.

  Postoje tipovi zaštitne opreme za disajne organe za jednokratnu i višekratnu upotrebu. Širok spektar zaštitne opreme za disajne puteve iz preduzeća 3M nudi Vam mogućnost da izaberete nivo zaštite, udobnost, stil i način održavanja koji su Vam potrebni da efikasno i bezbedno radite.

  Pratite nas
  Brendovi navedeni u gornjoj listi predstavljaju robne marke kompanije 3M
  Promenite jezik
  Република Србија - Српски