0 Rezultati 
Rešenja za detekciju

Rešenja za detekciju

Brilijantno intuitivna

0 Rezultati 
Pronađi Proizvod

0 Rezultati 
 • 3M proizvodi za detekciju jesu pouzdan softverski i instrumentalni sistem koji detektuje, prati, meri, procenjuje i izveštava o bezbednosnim opasnostima u okruženju i na radnom mestu.

  Stručnjaci za bezbednost i higijenu na radu koriste 3M™ alatke za detekciju za dozimetriju i detekciju buke, merenje nivoa zvuka, nadzor toplote, kvalitet vazduha u prostoriji i nadzor okruženja.

 • Ostali izvori za zdravlje i bezbednost na radu

  Početna stranica
  Ostali 3M proizvodi za bezbednost
  Kontaktirajte nas

 • Da biste uredili rad Vaših 3M proizvoda za detekciju, pozovite Evropski pozivni centar na +44 (0) 1928 532 590

Katalog proizvoda

 • Merenje buke
  Merenje buke

  Lični dozimetri buke pomažu stručnjacima za industrijsku higijenu i bezbednost da efikasno prate izloženost buci i nude alatke za osposobljavanje radnika da sami upravljaju izloženošću buci. Raspoloživi modeli su suštinski bezbedni za evidenciju podataka.

 • Monitori za toplotno opterećenje
  Monitori za toplotno opterećenje

  Prevencija toplotnog opterećenja počinje tačnim merenjem i analizom toplotnog opterećenja na radnom mestu. Serije 3M™ QUESTemp° monitora za toplotno opterećenje stručnjacima za bezbednost nude izdržljiv instrument jednostavan za upotrebu koji je potreban za merenje i analizu toplotnog opterećenja koje je povezano sa nivoima izloženosti.

 • Monitori za vazduh
  Monitori za vazduh

  3M™ monitori serije EVM prate kvalitet čestica i vazduha u jednom jedinstvenom instrumentu. Izdržljiv model jednostavan za upotrebu obezbeđuje istovremeno praćenje opasnosti u radnom prostoru

 • Softver za detekciju
  Softver za detekciju

  Jednostavno upravljanje podacima! 3M™ softver za upravljanje detekcijom olakšava snimanje, izveštavanje, izradu grafikona i analizu podataka u vezi sa profesionalnom higijenom i opasnostima u okruženju na radnom mestu.


Video zapisi


Izvori

 • Napravljen za dozimetriju, merenje nivoa zvuka, procene toplotnog opterećenja i praćenje okruženja, ovaj napredni softver pomaže stručnjacima za bezbednost.

  Vidi proizvod

 • Očuvanje sluha
  Očuvanje sluha

  Detekcija, zaštita i validacija - sada imate jednostavan izvor sa jednim pristupom najkompletnijoj liniji industrijskih vodećih proizvoda za očuvanje sluha.

   

 • Servis i baždarenje
  Servis i baždarenje

  Naš 3M centar za servis i baždarenje koristi opremu za baždarenje koja se rutinski baždari po nacionalnim standardima - sva naša baždarenja mogu da se prate.

   


Dodatni izvori

 • Zašto 3M™ proizvodi za detekciju?
  Buka je jedna od najčešćih profesionalnih opasnosti za zdravlje koje se mogu naći na radnom mestu. Može da prouzrokuje trajni gubitak sluha, smanji koncentraciju radnika i onemogući komunikaciju, što može da poveća rizik povrede ili čak smrt. Detekcija je prvi korak prilikom pronalaženja mesta na kojem je potrebna zaštita. 3M nudi intuitivna rešenja za nadgledanje za efikasnu industrijsku higijenu i programe bezbednosnog nadgledanja. Izdržljivi i tačni instrumenti koji su jednostavni za upotrebu olakšavaju izveštavanje i deljenje podataka. 3M rešenja za detekciju nude kompletan program za industrijsku higijenu i bezbednosno nadgledanje. Saznajte više o našem programu u 3 koraka da biste dobili pravu zaštitu za sluh.

3M proizvodi za detekciju iz 3M

Naši proizvodi su poznati po tome da su pouzdani proizvodi za detekciju i da ih koriste stručnjaci za bezbednost i industrijsku higijenu u celom svetu. Monitori za buku mere nivoe buke da bi pomogli pri sprečavanju gubitka sluha. Monitori za vazduh mere koncentracije čestica i gasova da bi pomogli pri sprečavanju povezanih bolesti. Monitori za toplotno opterećenje mere lično toplotno opterećenje i opterećenje prostorije da bi pomogli pri sprečavanju povezanih bolesti.

Prikaz 0-1 od 0 Odgovarajućih proizvoda
Uporedi tri proizvoda:
Uporedi