Glass Ionomers

 
4 Rezultati 
Glass Ionomers
4 Rezultati 
Pronađi Proizvod

Glass Ionomers

4 Rezultati 
3M™ Ketac™ Universal Aplicap™ glasjonomer cement
Postavi. Oblikuj. Nasmeši se!

Pogledajte lako uvođenje glasjonomerskog cementa, jednim korakom!

POGLEDAJTE VIDEO ZAPIS

Predstavljamo vam 3M™ Ketac™ Universal Aplicap™ glasjonomer cement

Neka Vaš dan ide po planu uz manji broj koraka do odlične restauracije.

 • Nemir, vrpoljenje... poznati su Vam ovi znaci. I mlađi i stariji pacijenti s teškom mukom uspevaju da sede mirno, pa kada lečite ovakve pacijente, imate utisak kao da se trkate s vremenom. A sada Vam naš najnoviji glasjonomer cement može pomoći ne samo da smanjite utrošene dragocene sekunde, već i čitave korake u vašim postupcima, a time će i pacijenti provesti manje vremena na stolici.

  Najnoviji dodatak našoj grupi glasjonomera, 3M™ Ketac™ Universal Aplicap™ glasjonomer cement, predstavlja samostvrdnjavajući materijal za postavljanje u jednom koraku koji Vam pomaže da završite brže. Nema potrebe za ispiranjem, premazivanjem ili stvrdnjavanjem polimerizacionom lampom koji mogu usporiti Vaš rad. Niska lepljivost i odlične karakteristike rukovanja Ketac Universal Aplicap cementom olakšavaju njegovo postavljanje i oblikovanje. Dovoljno jak da se koristi za različite indikacije, uključujući i cemente sa ograničenom opterećenošću pritiskom klase I i klase II*, Ketac Universal Aplicap cement je višenamenski proizvod za širok spektar indikacija i pacijentskih populacija – za pedijatrijske, za starije pacijente i za užurbane tinejdžere između ove dve starosne grupe. Uz to, ovaj cement kontinuirano oslobađa fluorid u periodu od 2 godine da bi Vaši pacijenti bili zaštićeni tokom vremena.

  Preuzmite našu brošuru da biste videli na koji način Vam Ketac Universal Aplicap cement može pomoći da pojednostavite svoje postupke. Smanjite vreme provedeno na stolici. I neka Vaš dan ide po planu.

  Brošura: 3M™ Ketac™ Universal Aplicap™ glasjonomer cement (PDF, 914 KB)

  *Više informacija potražite u Uputstvu za korišćenje


 • Štoperica

  Brzina

  Dizajniran za postavljanje u jednom koraku, Ketac™ Universal Aplicap™ glasjonomer cement omogućava bržu i jednostavniju završnicu nakon pripremanja šupljine.

 • Poređenje čvrstoće

  Čvrstoća

  Ketac Universal Aplicap cement pruža veću čvrstoću na pritisak i tvrdoću površine nego pojedini konkurentni glasjonomeri koji zahtevaju premazivanje.¹

  1. Izvor: tehnički list 3M™ Ketac™ Universal Aplicap™ glasjonomer cementa

 • Rukovanje

  Rukovanje

  Ketac Universal Aplicap cement se lepi za šupljinu dok je ispunjavate, ali se neće zalepiti za instrumente, što Vam olakšava postavljanje i oblikovanje.


Popularni proizvodi

Preuzmite Vodič za rešenja za glasjonomere kompanije 3M (PDF, 905 KB)

Nudimo kompletnu grupu glasjonomera, uključujući konvencionalne i cemente ojačane smolom. Preuzmite naš vodič za izbor da biste utvrdili koji je proizvod najbolji za Vašu ordinaciju.


Prikaz 1-4 od 4 Odgovarajućih proizvoda
Uporedi tri proizvoda:
Uporedi
Pratite nas
Brendovi navedeni u gornjoj listi predstavljaju robne marke kompanije 3M
Promenite jezik
Република Србија - Српски