CAD/CAM Products

 
0 Rezultati 
CAD/CAM Products
0 Rezultati 
Pronađi Proizvod

CAD/CAM Products

0 Rezultati 
Digitalni stomatološki materijali nude inovativno rešenje za efikasno i precizno vršenje visokokvalitetnih restauracija.

Digitalni stomatološki materijali. Za vrhunske restauracije.

Pomažu Vam da izvršite visokokvalitetne restauracije zuba, bilo da ste u ordinaciji ili u laboratoriji.

O digitalnim stomatološkim materijalima

 • Najsavremeniji digitalni stomatološki materijali kompanije 3M nude napredan proces za efikasnu i preciznu izradu krunica, inleja, onleja, mostova i cemenata za tanku glazuru potrebnih za niz postupaka restauracije zuba. Naši ordinacijski i laboratorijski digitalni stomatološki materijali i oprema – uključujući i novi 3M™ Lava™ Plus Zirconia za dugotrajne restauracije prirodnog izgleda – pomažu Vam da izvršite čvrste, visokokvalitetne i estetski zadovoljavajuće restauracije.


Pouzdani materijali koji olakšavaju Vaš posao

 • Pogledajte kako Vam možemo pomoći da impresionirate svoje pacijente restauracijama u ordinaciji koje su realistične i dugotrajne. Uz to, naši digitalni stomatološki materijali su dizajnirani radi efikasnosti, odnosno da bi vam pomogli da se vaš dan odvija po planu.

 • Pogledajte kako možemo da Vam pomognemo da izvršite visokokvalitetne restauracije uz poboljšanje produktivnosti. Naši digitalni stomatološki materijali su dizajnirani da rade sa sistemima freziranja otvorene arhitekture, kao i da Vam pomognu da proizvedete više serija na dnevnom nivou.


Istaknuti proizvodi digitalnih stomatoloških materijala

 • Ovaj visokokvalitetan cirkonski cement nudi odlično usklađivanje boja i visoku prozračnost čak i nakon potamnjivanja. Za monolitne pune konture, delimične ili potpune restauracije cementom za tanku glazuru.

 • Prvi nanokeramički materijal na bazi smole koji nudi najbolje od obe mogućnosti: otporan je na krnjenje i habanje i zadržava blistav sjaj. Za onleje, inleje i cemente za tanku glazuru.

Videoteka


Povezani proizvodi

 • Postignite čvrsto i pouzdano lepljenje za dugotrajne i bezbedne restauracije. Potražite svoj besplatan primerak vodiča za cementiranje!

 • Otisni materijali 3M kompanije za prodaju stomatološkog materijala pojednostavljuju postupak restauracije krunica i mostova, što vam olakšava više nego ikad da izvršite precizne, super prianjajuće restauracije. Izbor VPS i polietarskih materijala je dizajniran tako da poboljša Vašu uspešnost u svakodnevnim postupcima postavljanja krunica i mostova i komplikovanim slučajevima.


Prikaz 0-1 od 0 Odgovarajućih proizvoda
Uporedi tri proizvoda:
Uporedi
  Pratite nas
  Brendovi navedeni u gornjoj listi predstavljaju robne marke kompanije 3M
  Promenite jezik
  Република Србија - Српски