CAD/CAM Products

 
0 Rezultati 
CAD/CAM Products
0 Rezultati 
Pronađi Proizvod

CAD/CAM Products

0 Rezultati 
Digitalni stomatološki materijali nude inovativno rešenje za efikasno i precizno vršenje visokokvalitetnih restauracija.

Digitalni stomatološki materijali. Za vrhunske restauracije.

Pomažu Vam da izvršite visokokvalitetne restauracije zuba, bilo da ste u ordinaciji ili u laboratoriji.

O digitalnim stomatološkim materijalima

 • Najsavremeniji digitalni stomatološki materijali kompanije 3M nude napredan proces za efikasnu i preciznu izradu krunica, inleja, onleja, mostova i cemenata za tanku glazuru potrebnih za niz postupaka restauracije zuba. Naši ordinacijski i laboratorijski digitalni stomatološki materijali i oprema – uključujući i novi 3M™ Lava™ Plus Zirconia za dugotrajne restauracije prirodnog izgleda – pomažu Vam da izvršite čvrste, visokokvalitetne i estetski zadovoljavajuće restauracije.


Pouzdani materijali koji olakšavaju Vaš posao

 • Digitalni stomatološki materijali za ordinaciju

  Pogledajte kako Vam možemo pomoći da impresionirate svoje pacijente restauracijama u ordinaciji koje su realistične i dugotrajne. Uz to, naši digitalni stomatološki materijali su dizajnirani radi efikasnosti, odnosno da bi vam pomogli da se vaš dan odvija po planu.

 • Digitalni stomatološki materijali za laboratoriju

  Pogledajte kako možemo da Vam pomognemo da izvršite visokokvalitetne restauracije uz poboljšanje produktivnosti. Naši digitalni stomatološki materijali su dizajnirani da rade sa sistemima freziranja otvorene arhitekture, kao i da Vam pomognu da proizvedete više serija na dnevnom nivou.


Istaknuti proizvodi digitalnih stomatoloških materijala

 • 3M™ Lava™ Plus High Translucency Zirconia

  Ovaj visokokvalitetan cirkonski cement nudi odlično usklađivanje boja i visoku prozračnost čak i nakon potamnjivanja. Za monolitne pune konture, delimične ili potpune restauracije cementom za tanku glazuru.

 • 3M™ Lava™ Ultimate cement

  Prvi nanokeramički materijal na bazi smole koji nudi najbolje od obe mogućnosti: otporan je na krnjenje i habanje i zadržava blistav sjaj. Za onleje, inleje i cemente za tanku glazuru.

Videoteka


Povezani proizvodi

 • 3M™ RelyX™ cementi

  Postignite čvrsto i pouzdano lepljenje za dugotrajne i bezbedne restauracije. Potražite svoj besplatan primerak vodiča za cementiranje!

 • 3M polietarski i VPS otisni materijali

  Otisni materijali 3M kompanije za prodaju stomatološkog materijala pojednostavljuju postupak restauracije krunica i mostova, što vam olakšava više nego ikad da izvršite precizne, super prianjajuće restauracije. Izbor VPS i polietarskih materijala je dizajniran tako da poboljša Vašu uspešnost u svakodnevnim postupcima postavljanja krunica i mostova i komplikovanim slučajevima.


Prikaz 0-1 od 0 Odgovarajućih proizvoda
Uporedi tri proizvoda:
Uporedi
  Pratite nas
  Brendovi navedeni u gornjoj listi predstavljaju robne marke kompanije 3M
  Promenite jezik
  Република Србија - Српски