Rezultati 
respiratori za višekratnu upotrebu

Respiratori za višekratnu upotrebu

3M pokriva Vaše lice udobnošću, prilagodljivošću i kvalitetom

 • Naš asortiman respiratora za višekratnu upotrebu nudi izuzetan kvalitet štiteći Vaše radnike od opasnosti industrijskih gasova, isparenja i čestica.

  Ove maske ne samo da štite, već su udobne i jednostavne za korišćenje.

 • Ostali izvori za zdravlje i bezbednost na radu

  Početna stranica
  Ostali 3M proizvodi za bezbednost
  Kontaktirajte nas

 • 3M™ respirator sa maskom za celo lice serije 6000

  3M™ respiratori sa maskom za celo lice serije 6000

  Jednostavni za rukovanje i udobni za nošenje. Izlaz za izdisaj traje duže i lako se čisti. Raspoložive u tri veličine, sve maske imaju 3M™ bajonet sistem povezivanja koji omogućava povezivanje sa širokim spektrom dvojnih lakih filtera za zaštitu od gasova, isparenja i čestica u zavisnosti od vaših potreba.

 • 3M™ respirator sa maskom za celo lice za višekratnu upotrebu 7907S

  3M™ respirator sa maskom za celo lice 7907S

  Upotrebite 3M™ respirator sa maskom za celo lice za višekratnu upotrebu 7907S da biste dobili izdržljivost i bezbednost za zahtevne zadatke koji zahtevaju zaštitu lica i disajnih organa. Naš respirator ima snop pojaseva za glavu sa šest traka, štitnik otporan na ogrebotine i udarce i visoko izdržljivu masku za lice.


 • 3M™ respiratori sa maskom za pola lica serije 6500

  3M™ respiratori sa maskom za pola lica serije 6500

  Projektovan tako što smo u mislima imali teška i prljava radna okruženja. Ostanite produktivni i zaštićeni – serija 6500 nudi izdržljivost i stabilnost, zahvaljujući čvrstom zaptivaču za lice sa lakom silikonskom teksturom i jakom konstrukcijom. Postoje dve verzije serije 6500 serija 6500QL sa mehanizmom sa rezom za brzo skidanje i serija 6500 (standardni). Obe verzije su raspoložive u tri veličine.

  Vidi proizvode

 • 3M™ respiratori sa maskom za pola lica koji ne zahtevaju održavanje serije 4000

  3M™ respiratori sa maskom za pola lica koji ne zahtevaju održavanje serije 4000

  Bez bilo kakvog sastavljanja i zahtevanog održavanja, ovaj jednostavan, lak, dobro uravnotežen respirator nudi pouzdanu zaštitu disajnih organa od čitavog niza gasova, isparenja i čestica koje se obično nalaze u industriji. Jedinstvena zagarantovana tehnologija sa ugljenikom omogućava respiratoru da dobro prilegne na lice i dobro pristaje pod mnogo drugih tipova zaštitne opreme i nudi neometano vidno polje i mnogo udobniji radni vek.

  Vidi proizvode

 • 3M™ respirator sa maskom za pola lica serije 6000

  3M™ respirator sa maskom za pola lica serije 6000

  Ekonomične, minimalno održavanje, jednostavne za rukovanje i lake. Dostupne u tri veličine, sve maske imaju 3M™ bajonet sistem za povezivanje koji omogućava povezivanje sa širokim spektrom dvojnih filtera za zaštitu od gasova, isparenja i čestica u zavisnosti od vaših potreba. Polumaske serije 6000 preduzeća 3M mogu da se koriste sa 3M™ sistemom za dovod vazduha za veću pogodnost i fleksibilnost.

  Vidi proizvode

 • 3M™ respiratori sa maskom za pola lica serije 7500

  3M™ respiratori sa maskom za pola lica serije 7500

  Respiratori serije 7500 preduzeća 3M su postavili novi standard udobnosti. Maska je projektovana, tako što smo u mislima imali osobu koja će je nositi. Njena meka zaptivna površina, zajedno sa jedinstvenim 3M™ Cool Flow™ ventilom poboljšava udobnost nošenja i prilaganje na lice. Smanjen otpor pri disanju pomaže da se smanji povećanje toplote u maski i povećava udobnost.

  Vidi proizvode


webLoaded = "false" Loadclientside=No

Filter za čestice

Filtrira aerosoli (npr. prašinu, isparenja, paru, dim, biološke čestice, itd.) Neki filteri pokazuju i nivo štetnosti gasova i isparenja.

webLoaded = "false" Loadclientside=No

Kasete za gas/isparenja

Filtriraju samo gasove i isparenja. Postoje različite vrste kaseta za različite vrste gasova i isparenja.

Video zapisi


Izvori

 • Softverski program za izbor respiratora i za rok upotrebe

  3M može da vam ponudi pomoć pri izboru odgovarajućeg respiratora i proceni roka upotrebe 3M™ filtera za respiratore.

  Idite na stranicu programa za rok upotrebe za vašu državu

 • Put u 4 koraka za zaštitu

  Nega i održavanje

  3M oprema za disajne organe za višekratnu upotrebu zahteva redovne preglede i održavanje da bi se obezbedio optimalan učinak i zaštita lica koje je nosi. Saznajte kako treba proveriti i održavati respirator.

 • Put u 4 koraka za zaštitu

  Put u 4 koraka za zaštitu

  U 3M znamo da izbor respiratora može da bude zbunjujući. Sa našim fleksibilnim procesom u 4 koraka, izbor svodimo u obvladiv proces.


Dodatni izvori

 • Označavanje filtera bojom

  Bela – zaštita od čestica
  Braon – zaštita od organskih isparenja
  Siva – zaštita od neorganskih isparenja
  Žuta – zaštita od kiselih gasova
  Zelena – amonijak i njegovi derivati
 • Važno je da zamenite filtere za gas i isparenja u pravo vreme; korišćenje filtera duže vremena može da dovede do ulaska opasnih materija u masku. Rok upotrebe je izraz koji se koristi da bi se opisalo koliko dugo set filtera može da se koristi pre nego što mora da se zameni.

  Napravljen da bi pokazao rok upotrebe na osnovu individualne izloženosti i uzoraka korišćenja disajnih organa

  • Efikasna vizuelna alatka koja vam pomaže da odredite kada treba promeniti filtere
  • Nudi dodatnu bezbrižnost i može da pomogne pri povećanju usaglašenosti politike vašeg preduzeća u vezi sa respiratorima i sa zahtevima propisa u industriji
  • CE odobren kao A1 (6051i) i A2 (6055i) filteri za organska isparenja za određene organske gasove i isparenja, UKLJUČUJUĆI sve karakteristike koje dobijate sa standardnim 3M filterima za gasove i isparenja
  Saznajte više

webLoaded = "false" Loadclientside=No

Respiratori za višekratnu upotrebu iz 3M

Naš asortiman 3M respiratora za višekratnu upotrebu nudi izuzetan kvalitet štiteći Vaše radnike od opasnosti industrijskih gasova, isparenja i čestica.

3M nudi celu liniju respiratora za višekratnu upotrebu da bi odgovorio na potrebe bilo kog radnog okruženja. Respiratori sa maskom za pola ili celo lice pomažu pri zaštiti od čestica i/ili gasova i isparenja.

Pratite nas
Brendovi navedeni u gornjoj listi predstavljaju robne marke kompanije 3M
Promenite jezik
Република Србија - Српски