Rezultati 
Respiratori sa vazdušnim napajanjem i dovodom vazduha

Respiratori sa vazdušnim napajanjem i dovodom vazduha

Inteligentan dizajn omogućava radnicima da se usredsrede na posao.

Pronađi Proizvod

Istražite zaštitu za disajne organe sa vazdušnim napajanjem i dovodom vazduha

Vazdušno napajanje ili dovod vazduha. Koji sistem?

 • Turbo vazdušno napajanje

  Sistem sa vazdušnim napajanjem

  Respirator sa vazdušnim napajanjem je sistem koji koristi ventilator da bi doveo filtrirani vazduh u različite šlemove. Omogućava visok stepen mobilnosti.


 • Dovod vazduha

  Sistem sa dovodom vazduha

  3M™ respiratori sa dovodom vazduha su napravljeni za dovođenje čistog vazduha do radnika. Vazduh može da se snabdeva iz kompresora pod visokim pritiskom. 3M nudi nekoliko proizvoda koji mogu da se povežu sa sistemom za dovod vazduha, uključujući kapuljače, šlemove, maske za celo lice, maske za pola lica i labave maske. Omogućava ograničenu mobilnost.


Respiratori sa vazdušnim napajanjem

 • Nameštene kaišem

  Drži teret blizu korisnikovih leđa smanjujući efekat poluge, zbog kojeg neki respiratori sa vazdušnim napajanjem mogu da izazovu da se osećamo teži. Jedinice montirane kaišem su ergonomski dizajnirane da stoje na korisnikovim leđima i nose teret većinom preko korisnikovih kukova pomoću podloženog udobnog kaiša.

  Vdi sve proizvode

 • Namešten na glavi

  Respirator sa vazdušnim napajanjem namešten na glavu nudi sve funkcije kao i respirator sa vazdušnim napajanjem namešten na kaišubez potrebe za nošenjem motorizovane kompresorske jedinice oko struka. Sledeći sistemi idealno odgovaraju za rudarstvo, topionicu, livnicu i obradu metala.

  Vidi sve proizvode

 • Namešten na licu

  Respiratori sa vazdušnim napajanjem namešteni na licu nude povećani protok vazduha i veću udobnost radniku, što može da poboljša produktivnost. Ovaj proizvod je idealan za radove na sanaciji i sprečavanju zagađenja.

  Vidi sve proizvode


Srodni proizvodi

 • 3M™ Versaflo™ respirator sa vazdušnim napajanjem TR-600

  Revolucionarni model TR-600 dostiže nove visine sa performansama litijum-jonske baterije, prilagodljivim protokom vazduha i širokim izborom filtera sa CE sertifikatom i kasetama koje pomažu pri zaštiti od gasova/isparenja i čestica. Napravljen za teške uslove i dugo nošenje.

  Vidi proizvod

 • 3M™ Versaflo™ respirator sa vazdušnim napajanjem TR-300

  3M™ Versaflo™ sistem respiratora sa napajanjem TR-300 kombinuje performanse, zaštitu i funkcionalnost sa modernim stilizovanim dizajnom i udobnošću. On je ključ za jednostavne, prilagodljive sisteme zaštite respiratornih organa za okruženja sa česticama.

  Vidi proizvod

 • 3M™ Jupiter™ respirator sa vazdušnim napajanjem

  Jupiter™ respirator sa vazdušnim napajanjem je udoban, jednostavan za upotrebu i nudi zaštitu od čestica, gasova i isparenja ili od kombinacije ovih zagađivača, u zavisnosti od tipa filtera koji se koristi.

  Vidi proizvod


 • Šlem sa vazdušnim napajanjem Airstream AS-300

  3M™ Airstream sistem je respirator sa vazdušnim napajanjem montiran na šlemu kod kojeg su motor kompresora i komponente filtera integrisane sa šlemom. Šlem ima napajanje preko lakog akumulatora koji je montiran na kaišu.

  Vidi proizvod

 • Respiratori sa vazdušnim napajanjem Powerflow 7900PF

  3M™ Powerflow™ 7900PF kombinuje masku za celo lice sa 3M™ Powerflow turbom sa vazdušnim napajanjem da bi se napravio sistem na napajanje koji nudi zaštitu disajnih organa od čvrstih i tečnih čestica.

  Vidi proizvod


Respiratori sa dovodom vazduha


 • 3M™ sistem sa dovodom vazduha S-200+

  3M™ sistem respiratora sa dovodom vazduha S-200+ je udoban i prilagodljiv sistem respiratora sa dovodom vazduha. Može da se koristi kao standardan sistem respiratora sa dovodom vazduha ili u dvostrukom režimu rada sa filterom kada je dovod vazduha prekinut.

  Vidi proizvod

 • 3M™ Aircare™ jedinice za filtriranje

  Aircare™ jedinice za filtriranje mogu da se kombinuju sa svim 3M™ sistemima respiratora sa dovodom vazduha. Sistem filtriranja u tri faze dostavljaju vazduh najvišeg kvaliteta u sistem respiratora sa dovodom vazduha i alate za kompresiju vazduha, tako što uklanja vodu i uljne aerosoli, čestice i mirise iz kompresovanog vazduha koji se doprema iz prostorije.

  Vidi proizvod


Šlemovi

 • 3M™ Versaflo™ šlemovi serije M

  Šlem je lak, kompaktan i lako se održava dok nudi radniku zaštitu od velikog broja opasnosti. Šlemovi serije M nude kvalitetnu zaštitu i izuzetnu udobnost.


  Vdi sve proizvode

   

 • 3M™ Versaflo™ šlemovi serije S

  Dizajnirani da bi aerodinamično profilisali glavu radnika i ponudili neposredan udoban tok vazduha u šlem.

  Vidi sve proizvode

 • 3M™ štitnici za zavarivanje serije HT-600

  Asortiman šlemova sa štitnicima za zavarivanje je raspoloživ za upotrebu da 3M™ Versaflo™ turbom sa vazdušnim napajanjem i regulatorima dovoda vazduha koji su napravljeni da povećaju nivo udobnosti i produktivnost zavarivača.

  Vidi sve proizvode


Video zapisi


Izvori

 • Versaflo sistem za disanje

  3M™ Versaflo™ sistem respiratora predstavlja veliki trud preduzeća 3M da dostigne tri velika cilja:
  - Pojednostavi izbor opreme.
  - Poveća prilagodljivost sistema.
  - Poboljša udobnost korisnika na svakom koraku.

  Idite na vodič za izbor

 • Zaštitite svoju investiciju

  Zaštitite svoju investiciju

  Neka 3M oprema zahteva redovne provere i održavanje da bi se osigurao optimalan učinak i zaštita radnika. Pored potencijalnog smanjenja nivoa zaštite, loše održavanje može takođe da smanji stvarni životni vek opreme dovodeći do dodatnih troškova za zamenu.

 • Metoda u 4 koraka

  Put u 4 koraka za zaštitu

  Izbor prave zaštite za disajne organe za vaše zahteve može da izgleda kao obeshrabrujući posao. Pojednostavite ga tako što ćete da koristite postupak u 4 koraka i otkrijte pravu zaštitu za vas i vaše radnike.

   


Dodatni izvori

 • Zašto 3M respiratori sa vazdušnim napajanjem i dovodom vazduha?

  Radite u svetu udobnosti


  3M nudi širok i fleksibilan asortiman industrijskih respiratora sa vazdušnim napajanjem i dovodom vazduha koji su razvijeni za širok spektar okruženja, primena i opasnosti.


  Ovi sistemi za zaštitu disajnih organa nude udobnu, integrisanu zaštitu od višestrukih opasnosti, tako što obezbeđuju zaštitu za disajne organe, glavu, lice, oči i sluh. Jednostavnost njihove upotrebe može da poveća produktivnost na radnom mestu.

  Šta

  1. šlem povezan sa turbo jedinicom za vazdušno napajanje; ili
  2. šlem povezan regulatorom sa spoljašnjim dovodom kvalitetnog kompresovanog vazduha koji može da se diše
  3. Često uključuje ostale zaštitu od ostalih opasnosti od vrata naviše, npr. pokrivenost očiju, glave, sluha, vrata/ramena.

  Zašto
  Udobnost, usklađenost i zaštita

  1. Osvežavajući protok vazduha i smanjen otpor prilikom disanja
  2. Kombinovana, integrisana zaštita
  3. Može da ponudi pokriće za disajne organe, glavu, lice, oči, sluh, glavu/vrat/ramena
  4. Visoki zaštitni faktori

 • Modularni sistemi

  Modularni sistem respiratora ima sveobuhvatni pristup sistemima za zaštitu radnika na osnovu komponenti koje su udobne za nošenje.
  Svi modularni šlemovi, jedinice za dovod vazduha i disajne cevi su kompatibilni jedni sa drugim. Korisnici mogu da mešaju i sparuju delove dok se pomeraju iz jednog okruženja u drugo ili iz jedne primene ka sledećoj.
  Nenadmašan je u fleksibilnosti pri rukovanju u promenljivim okruženjima korisnika.


  Individualni sistemi

  Individualni sistemi respiratora mogu da se koriste na različitim radnim mestima. Uključuju respiratore sa vazdušnim napajanjem sa integrisanom zaštitom za glavu, oči, lice i disajne organe i regulatori sa dovodom vazduha sa maskom za pola i celo lice.


webLoaded = "false" Loadclientside=No

Respiratori sa vazdušnim napajanjem i dovodom vazduha iz 3M

3M nudi širok i fleksibilan asortiman industrijskih respiratora sa vazdušnim napajanjem i dovodom vazduha koji su razvijeni za najrazličitija okruženja, primene i opasnosti.

Oba tipa sistema dovode vazduh do radnika kroz šlem. Šlemovi su napravljeni tako da nude zaštitu disajnih organa, kao i drugu zaštitu i karakteristike koje odgovaraju okruženju i poslu. Funkcije koje su uključene u šlem rešavaju mnoge česte zamke povezane sa ličnom zaštitnom opremom.

Pratite nas
Brendovi navedeni u gornjoj listi predstavljaju robne marke kompanije 3M
Promenite jezik
Република Србија - Српски